سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مدیر وبلاگ
 
متفاوت ترین وبلاگ پارسی بلاگ
خوبم شما چی ! این وبلاگ جای کسایی که حداقل خدا رو برا خداییش قبول دارن
نویسندگان وبلاگ
آمار واطلاعات
بازدید امروز : 92
بازدید دیروز : 176
کل بازدید : 477938
کل یادداشتها ها : 932
خبر مایه


طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
عضو سابق شورای امنیت ملی امریکا
هیچ قدرت مؤثری از طرح حمله به تأسیسات هسته‌ای‌ایران حمایت نکرد

یک عضو سابق شورای امنیت ملی امریکا با بیان اینکه هیچ قدرت مؤثری از طرح حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران حمایت نکرد، گفت: بهترین سیاست درمورد ایران هسته‌ای سیاست دوگانه است. امریکا باید دو گونه عمل کند، در کوتاه مدت با دادن امتیازی مبنی بر اینکه ایران حق دسترسی به انرژی هسته‌ای را دارد، به این کشور نزدیک شده و درعین حال، در درازمدت، ایران را برای تعلیق غنی سازی تحت فشار قرار دهد.

به گزارش رجانیوز، الکساندر فیور استراتژیست و فارغ‌التحصیل دانشگاه هاروارد و عضو شورای امنیت ملی امریکا طی سال های 2005 تا 2007 و مشاور جورج بوش رئیس‌جمهور امریکا که اکنون در سمت استادی دانشگاه دوک حضور دارد، در گفت‌وگو با پایگاه خبری فارین پالسی ژورنال به پرسش‌هایی در زمینه ایران پاسخ گفت که متن آن در ادامه آمده است:

در 30 سال گذشته همواره روابط بین ایران و امریکا دارای چالش های فراوانی بوده است. آیا شما معتقد هستید که مقامات امریکایی عمداً بر ایران فشار وارد می کنند تا سیستم دلخواه خود را پیاده کنند؟ چرا امریکا در برخورد با اسرائیل درمورد افزایش سلاح های هسته‌ای هیچ گونه فشاری وارد نمی کند؟ آیا این امر به‌خاطر فشار و نفوذی است که اسرائیل بر دولتمردان امریکا وارد کرده است و در نتیجه نسبت به هم پیمانان خود که زرادخانه هسته‌ای دارند، هیچ اعتراضی نمی‌کند.

بله نزدیک به بیش از 30 سال است که بین ایران و امریکا چالش های فراوانی به‌وجود آمده است. همچنین من شک دارم که دولت اوباما نسبت به خلع سلاح اسرائیل اساساً فکری کرده باشد و اصلاً به آن اعتقادی ندارند.

این یک واقعیت است که برنامه هسته‌ای ایران از نظر ایدئولوژیک باعث ایجاد یک عرصه منازعه بین ایران و امریکا شده است، ولی این چه قانونی است که اسرائیل می تواند سلاح اتمی داشته باشد اما دیگران نه؟ آیا به‌خاطر آن است که اسرائیل دارای نفوذ زیادی در پروسه تصمیم سازی درنظام امریکا است؟

بیشتر امریکایی‌ها از جمله من به این امر اعتقاد داریم که اسرائیل با یک چالش امنیتی شدید روبرو است و تهدیدهای احمدی‌نژاد مبنی بر زیر سؤال بردن هولوکاست و محو اسرائیل از نقشه جهان این عرصه را تنگ‌تر کرده است.

امریکا در طول حوادث پس از انتخابات در ایران از معترضان به‌شدت حمایت کرد. این امر باعث شد که ایران نسبت به مذاکره با امریکا روی خوش نشان ندهد و بدبینی‌ها همچنان ادامه پیدا کند. اینکه امریکا همچنان از اپوزیسیون ایران حمایت می کند و در عین حال، خواهان برقراری ارتباط با دولت ایران نیز هست، اساساً با منطق جور در نمی آید.

در ایران این امر تجربه شده است که در زمان خاتمی همکاری وی تا حدی بود که برنامه هسته‌ای را به‌طور داوطلبانه تا 2 سال متوقف کرد ولی هیچ گونه تغییری در مواضع و تحریم ها دیده نشد و هیچ واکنش مثبتی را از سوی امریکا مشاهده نکرد، حتی بوش ایران را جزء کشورهای "محور شرارت" معرفی کرد؟ نظر شما چیست؟

چون ایران به‌طور صد در صد تسلیم نشد و همچنین به حمایت خود از حزب الله لبنان ادامه داد.

 

ولی ایران با امریکا دارای چالش های فراوانی است، مثلاً دخالت های امریکا در امور داخلی ایران در سال 1953 و کودتا علیه دولت مردمی مصدق؟

این اشتباه است که ما به تاریخ گذشته برگردیم. عاقلانه تر این است که بیشتر بر سر موضوعات جاری بحث کنیم، مثلاً حمایت ایران از حزب الله و حماس و برنامه هسته‌ای این کشور.

با این حال، رئیس‌جمهور ایران اعلام کرده است که به هیچ وجه حاضر به تغییر درسیاست های خارجی خود در 4 سال آینده نخواهد بود، با این وضع، موضع کاخ سفید در کوتاه مدت و آینده چگونه خواهد بود؟ آیا واشنگتن می خواهد همچنان به تحریم های خود علیه ایران ادامه دهد و فشارهای خود را بیشتر کند؟ در کل پیش‌بینی شما نسبت به آینده روابط دولت اوباما با دولت احمدی‌نژاد چیست؟

اگر سیاست احمدی‌نژاد مانند گذشته ادامه پیدا کند، واقعاً سخت است که بگوییم رابطه ایران و امریکا به کجا خواهد کشید.

امریکا بارها اعلام کرده است که گزینه حمله نظامی به ایران را همچنان در دستور کار خود دارد و همه گزینه ها همچنان روی میز است. اما مردم ایران از جنگ 8 ساله بین ایران و عراق تجربه خوبی دارند.

خوب این طبیعی است که گزینه نظامی بر سر میز مذاکره و گزینه دیپلماسی موفقیت آمیزتر خواهد بود و به پیشبرد آن کمک خواهد کرد اما باید تأکید کنم که در جریان همین تهدیدها نیز هیچ قدرت مؤثری از طرح دولت بوش برای حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران حمایت نکرد.

 

  
نظرسنجی فیس بوک درباره ترور اوباما

مهر: سرویس مخفی وزارت امنیت ایالات متحده اعلام کرد تحقیقات درباره برنامه رای گیری ناشناسی که روز شنبه درباره ترور باراک اوباما بر روی شبکه فیس بوک قرار گرفته بود را به شدت ادامه خواهد داد.

سرویس مخفی ایالات متحده آمریکا در حال تحقیق بر روی پروژه ای آنلاین است که روز شنبه بر روی فیس بوک قرار گرفته و از اعضای این شبکه اجتماعی خواسته بود نظر خود را در مورد ترور باراک اوباما اعلام کنند.

فیس بوک بلافاصله پس از آگاه شدن از وجود این رای گیری آنلاین آن را از شبکه برداشت با این حال وزارت امنیت آمریکا همچنان تحقیقات خود را برای یافتن ریشه این رای گیری آنلاین ادامه می دهد.

این رای گیری از کاربران می پرسد که آیا اوباما باید به قتل برسد؟ و پاسخهای خیر، شاید، بله و اگر خدمات درمانی مرا قطع کند، بله برای انتخاب کاربران قرار گرفته بود. این سئوال و رای گیری توسط خود فیس بوک طراحی نشده بود بلکه یکی از کاربران با کمک تجهیزات فیس بوک این سئوال و پاسخهای آن را طراحی کرده بود.

بر اساس گزارش ام اس ان بی سی، سخنگوی سیاستهای فیس بوک اعلام کرد تجهیزاتی که می تواند به کاربران امکان ایجاد رای گیری آنلاین درباره موضوعی خاص را بدهد پس از وقوع این حادثه بسیار مورد توجه مسئولان فیس بوک قرار گرفته و این ابزار شبکه در حال حاضر غیر فعال شده است.


  
زمان پخش سریال جدید مهران مدیری

قائم‌مقام مدیر شبکه سه زمان پخش مجموعه "قهوه تلخ" مهران مدیری را در صورت آماده شدن بعد از ماه محرم اعلام کرد و از پخش‌های مجموعه‌هایی در ماه محرم و بهمن‌ خبر داد.

هاشم رضایت درباره زمان پخش مجموعه تلویزیونی "قهوه تلخ" به کارگردانی مهران مدیری به مهر گفت: این مجموعه نسبت به کارهای قبلی مدیری لوکیشن‌های متعددی دارد و کار سنگینتر است، به همین دلیل در صورت آماده شدن، این پروژه 90 قسمتی بعد از ماه محرم پخش می‌شود و اگر به موقع آماده نشد، پخش آن را به نوروز 89 موکول می‌کنیم.

وی درباره زمان پخش مجموعه‌ "خرده ستمگران" که پارسال تیزر آن پخش شد اما هنوز روی آنتن نرفته، توضیح داد: زمان پخش مجموعه‌های تلویزیونی در شورای شبکه سه بررسی و بعد از آن مشخص می‌شود. علاوه بر آن پخش هر مجموعه منوط به شرایط جامعه هم است. مثلاً اگر "رستگاران" در فصلی دیگر روی آنتن می‌رفت، ممکن بود مخاطبان زیادی نداشته باشد.

قائم‌مقام مدیر شبکه سه ادامه داد: پارسال هم قرار بود مجموعه "خرده ستمگران" روی آنتن برود، اما اعضای شورا صلاح ندیدند این مجموعه فصل زمستان پخش شود، به همین دلیل پخش "خرده ستمگران" و "بانو" به زمانی دیگر موکول شده و در نوبت پخش است.

رضایت گفت: برای ماه محرم و بهمن هم مجموعه‌هایی برای پخش در نظر داریم. با توجه به اینکه دو قسمت مسابقه "مسیر طلایی" پخش و با استقبال زیاد مخاطبان به ویژه جوانان مواجه شده، تولید انبوه این مسابقه در دستور کار شبکه سه قرار گرفته است.


  
بزرگواری رهبر انقلاب در قبال حجت‌الاسلام دستغیب و نجات از اخراج

پس از اظهارات حجت‌الاسلام والمسلمین سید علی‌محمد دستغیب نماینده استان فارس در خبرگان رهبری در جریان حوادث پس از انتخابات و حمایت از سران آشوب طلب، جمعی از اعضای مجلس خبرگان با جمع آوری امضا خواستار استیضاح و اخراج وی از این مجلس بودند که با عنایت و بزرگواری رهبر انقلاب این مسئله مسکوت ماند.

به گزارش رجانیوز، در حالی که براساس آیین‌نامه، تعداد 20 امضا برای بررسی مجدد صلاحیت دستغیب کافی بود، 26 امضا در این زمینه جمع‌آوری شد و مساله با رهبر معظم انقلاب در میان گذاشته شد.

با این حال، رهبر انقلاب با بزرگواری خویش از اعضای خبرگان خواستند این کار را انجام ندهند و مخالف را تحمل کنند، در حالی که در صورت عدم توصیه ایشان، احتمال اخراج دستغیب از این مجلس قطعی بود.

متن فرمایش مقام معظم رهبری بدین شرح است:

راجع به این مطلبی هم که جناب آقای شاهرودی نقل کردند، به نظر من خبرگان اقدام نباید بکنند به اینکه کسی را که حالا عقیده‌ی مخالفی در بین خودشان دارد، اعلام کنند. این به نظر من اقدام خیلی مناسبی نیست. حالا من البته نمی‌خواهم به خبرگان تکلیفی بکنم یا چیزی را به عنوان تکلیف بگویم؛ سلیقه‌ی من این است. بالاخره یک نفر عقیده‌ دیگری در یک مسئله‌ خاصی دارد؛ اینجور نیست که در مبانی و اصول اختلافی وجود داشته باشد و به نظرم نمی‌آید اینجوری باشد.

دستغیب در جریان حوادث پس از انتخابات، به‌جای محکوم کردن عوامل بی‌قانونی‌ها از آن‌ها حمایت کرده و خواستار تشکیل جلسه اضطراری خبرگان شده بود. بزرگواری رهبر انقلاب در حالی شامل این عضو مجلس خبرگان شد که وی تعریض و تصریح‌های متعددی علیه رهبری طی ماه‌های اخیر بیان کرد.


  
جزییات جدید از شام محرمانه سوروس و خاتمی به نقل از کنت تیمرمن

انتشار خبر مربوط به مشروح مذاکرات 3 سال پیش سید محمد خاتمی و جرج سوروس به نقل از سوروس در جلسه‌ای که به مناسبت سالگرد 11 سپتامبر در هتل بین المللی ترامپ (Trump International Hotel) نیویورک و در جمع مدیران و فعالان تعدادی از سازمان های غیردولتی امریکا واکنش شتابزده دفتر رئیس‌جمهور سابق کشورمان و رسانه‌های حامی وی را در پی داشت، به طوری که ضمن تکذیب این خبر، روشنگری ایرنا را دروغ‌پردازی خواندند.

متعاقب این تکذیب و پوشش یکپارچه آن به‌عنوان تیتر یک روزنامه‌ها و سایت‌های حامی خاتمی، بی‌بی‌سی فارسی نیز دست به‌کار شد و به نقل از فردی که او را ایمی ویل مسئول ارتباطات رسانه‌ای موسسه جامعه آزاد متعلق به سوروس می‌خواند، خبر داد: آقای سوروس با آقای خاتمی آشنایی شخصی ندارد و تماسی با او نداشته است.

این خبر اگرچه در این رسانه‌ها به‌عنوان تکذیبیه دفتر سوروس مطرح شد اما هیچ نشانی از فرد مصاحبه‌شونده بی‌بی‌سی به‌عنوان یک مقام مسوول در سایت موسسه جامعه آزاد (www.soros.org) وجود ندارد و در ضمن دفتر سوروس و یا سایت رسمی موسسه نیز هرگز نسبت به تکذیب این خبر اقدام نکرد.

اما در حالی که دفتر خاتمی اظهارات کیان تاجبخش درخصوص دیدار وی با سوروس و سپس خبر ایرنا را تکذیب کرد، سند جدیدی برگرفته از مقاله 3 سال پیش "کنت تیمرمن" (Kenneth R. Timmerman) مدیر اجرایی مؤسسه‌ی موسوم به "بنیاد دموکراسی برای ایران"، پرده جدیدی از جزئیات شام محرمانه سوروس و خاتمی را فاش کرد.

تیمرمن موسس بنیاد دموکراسی برای ایران است که خود نیز مدیر اجرایی آن بود. وی که از نیروهای بخش پژوهشی سازمان جاسوسی امریکا (سیا) است، با موسسه آمریکن اینترپرایز و همچنین پروژه قرن جدید برای امریکا نیز همکاری دارد. این موسسات همانند موسسه جامعه باز سوروس امریکا به‌صورت ویژه بر روی موضوع ایران تمرکز دارند.

اما تیمرمن 3 سال پیش در تاریخ 15 سپتامبر 2006 مقاله‌ای در پایگاه اینترنتی نیوز مکس (http://archive.newsmax.com/archives/articles/2006/9/14/205414.shtml?s=sr) با اشاره به موضوع هسته‎ای ایران و بررسی پیشنهادهایی برای چگونگی توقف ایران هسته‌ای از دیدار محرمانه سوروس و خاتمی در یک ضیافت شام خبر داده بود.

تیمرمن در این زمینه نوشت: «همزمان و کمتر از یک مایل دورتر از محل گفت وگوی پهلوی با سانتوروم و مارتینز در سنای امریکا، "جرج سوروس" و سایر مخالفان دولت بوش در هتل "هایت " گردهم آمده بودند تا تعامل دولت با تهران را خواستار شوند. سوروس خطاب به شرکت کنندگان در این نشست که به همت "بنیاد امریکای نوین" برگزار شده بود، درباره یک "معامله بزرگ" با تهران سخن گفت که به رسمیت شناخته شدن ایران از سوی امریکا، پایان رویارویی هسته ای از طریق مذاکرات و ازسرگیری مناسبات عادی میان دو کشور را در بر خواهد داشت.

برخی مقامات روز پنجشنبه به نیوزمکس گفتند که سوروس در همین هفته و در یک مراسم خصوصی صرف شام در بوستون، درباره این "معامله بزرگ" با "محمد خاتمی" رئیس جمهوری سابق ایران گفت وگو کرد. یک ایرانی که در آن مراسم شام حضور داشت، گفت: "خاتمی به ما گفت که آمریکا باید مذاکره با ایران را آغاز کند. او افزود که ایران مسلما خواهان تعلیق غنی سازی اورانیوم، اما نه به عنوان یک پیش شرط برای مذاکرات است.

با این حال، فرد یاد شده به نقل از خاتمی گفت که ایران "غنی سازی سوخت هسته ای را کنار نمی گذارد"، زیرا وعده های غرب را مبنی بر عرضه سوخت مورد نیاز نیروگاه بوشهر باور ندارد. نیروگاه بوشهر با وجود 11 سال فعالیت پیمانکاران روسی، هنوز عملیاتی نشده است.

این مقام ایرانی همچنین گفت: "از این رو، یک برنامه R&D (تحقیق و توسعه) اجرا می شود و اگر حاضر به پذیرش آن نباشید، هیچ معامله ی بزرگی در کار نخواهد بود." "استیون کلمنز" مدیر "برنامه راهبرد آمریکا" در بنیاد امریکای نوین نیز در مراسم صرف شام خاتمی با سوروس شرکت داشت و سخنان مقام ایرانی را تصدیق کرد.

"هومن مجد" روزنامه نگار آزاد که در طول اقامت خاتمی در آمریکا، مشاور و مترجم او بود، گفت، سفر خاتمی به آمریکا از ماه ها قبل برنامه ریزی شده بود. "این سفر با شروع ضرب الاجل سازمان ملل برای تعلیق غنی سازی، دقیقا همزمان شد."

کلمنز انجام یک "معامله بزرگ" بر سر برنامه هسته یی با ایران را کار سخت و دشواری خواند که به نتیجه رساندن آن، راحت و آسان نیست. یک ایرانی که در میهمانی شام خاتمی با سوروس، او را همراهی می کرد گفت، رئیس جمهوری سابق ایران در توضیح رد مکرر پیشنهادهای آمریکا - از جمله تلاش چند ساله "بیل کلینتون" - درباره یک "معامله بزرگ" از سوی تشکیلات رهبری ایران ، کلینتون را مسوول این بن بست دانست.

این ایرانی گفت: "پس از عذرخواهی مادلین آلبرایت وزیر خارجه وقت آمریکا بابت مداخله آمریکا در کودتای 1953 علیه دولت محمد مصدق نخست وزیر وقت ایران ، همه مسایل در جهت آشتی پیش می رفت." اما، خاتمی گفت، کلینتون، با "نامنتخب" خواندن تشکیلات رهبری ایران، این معامله را ضایع کرد.»

کنت تیمرمن که مقالاتش گاهی در پایگاه اینترنتی newsmax.com منتشر می‌شود، چندی پیش نیز نوشته بود: بنیاد ملی برای دموکراسی میلیون‌ها دلار را در دهه‌های گذشته برای راه‌اندازی انقلاب های رنگی در اوکراین، صربستان هزینه کرده و سیاسیون آن‌ها را با تکنیک‌های سازماندهی و ارتباطات آموزش داده است.

وی همچنین افزوده بود: بنیاد ملی دموکراسی از ستاد میرحسین موسوی حمایت می کرده و این اقدام را از راه ارتباط با سازمان های غیر دولتی خارج از ایران انجام می داده است. این سازمان ها آماده بودند تا به محض اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری در ایران معترضین را سازماندهی کنند. همچنین موسوی پیش از اعلام رسمی نتایج انتخابات به شکل غیرمنتظره ای اعلام کرد که در این انتخابات به پیروزی رسیده است.

اما شواهد ایرنا درباره دیدار خاتمی و سوروس به روایت کنت تیمرمن خلاصه نمی‌شود، به طوری که سید محمد خاتمی 25 شهریورماه 85 هنگامی که پس از دو هفته از سفر به ایالات متحده به ایران بازگشت، در تشریح نتایج سفر خود ضمن رد این مسئله که سفرش غیرمنتظره بوده است، جزئیاتی از افراد و مقاماتی را که در این سفر با آن‌ها دیدار داشته است، بیان کرد.

خاتمی اگرچه در برخی موارد به مکان دیدارها و حتی میزان جمعیت حاضر در آن‌ها نیز اشاره دقیق داشت اما هنگامی که به موضوع دیدارش با روسای تینک تانک های امریکا (اتاق‌های فکر) رسید، حاضر نشد جزئیاتی را بیان کند و تنها گفت: «فرصتی پیش آمد تا با برخی از روسای تینک تانک‌ها که دولتی نیستند اما فکرآفرین و ایجاد کننده‌ی فکر هستند و در جامعه علمی، فرهنگی و سیاسی امریکا تاثیرگذارند، دیدار کنم.»

شاید اگر خاتمی در قبال خبر دیدارش با سوروس که نخستین بار کیان تاجبخش به آن اشاره و تاکید کرد ارتباطات مستمری بین این دو، وجود داشته است، اقدام به تکذیب شتابزده نمی‌‎کرد، اکنون اوضاع به مراتب برای وی راحت‌تر بود و لازم نبود رسانه‌های نزدیک به او از تهران تا لندن هر روز برای تکذیب مستندات روشن در زمینه این دیدار با دشواری مواجه شوند.

 


  
شعبه 13 دادسرای کارکنان دولت مخصوص رسیدگی به شکایات علیه موسوی

شعبه 13 دادسرای کارکنان دولت تهران به‌منظور رسیدگی به شکایات شهروندانی که در اثر حوادث پس از انتخابات و بی‌قانونی‌های ناشی از رفتار میرحسین موسوی و هوادارانش دچار آسیب شده‌اند، تعیین شد.

شهروندانی که در جریان این حوادث دچار خسارات جانی، مالی و آبرویی شده‌اند، می‌توانند با مراجعه به این شعبه از دادسرا شکایات خود را ثبت کنند.

اقدام به تعیین شعبه‌ای برای ثبت شکایات شهروندان متضرر درخصوص حوادث پس از انتخابات در حالی انجام می‌شود که پیش از این، تعدادی از حقوقدانان خواستار روش‌مند کردن این مسئله به‌منظور جبران حقوق ضایع شده از مردم شده بودند.

تعدادی از هواداران موسوی، از فردای انتخابات 22 خرداد، اقدام به آسیب رساندن به اموال عمومی و تجمعات غیرقانونی کرده بودند که در نتیجه آن ضمن ایراد جرح بر مردم و مختل شدن کسب و کار در نقاطی از تهران و برخی شهرستان‌ها، خسارات جانی نیز به برخی از شهروندان وارد شد.

این در حالی بود که موسوی با حضور در تجمع غیرقانونی 25 خرداد و انتشار برخی بیانیه‌های تحریک‌آمیز، عملاً اقدام به تشویق برای ادامه این رفتارهای غیرقانونی کرده بود.


  

پاریس - در اقدامی تقریبا نادر، رییس جمهوری فرانسه چهارشنبه شب با دستپاچگی و با همراه کردن دو شبکه تلویزیونی دولتی و خصوصی این کشور به مصاحبه پرداخت تا در پوششی از توضیح در مورد معضلات اقتصادی در این کشور به سخنان رییس جمهوری ایران در مصاحبه با شبکه دوم فرانسه نیز پاسخ دهد.

به گزارش ایرنا، این مصاحبه که در هیچ کدام از برنامه های امروز این شبکه ها و برنامه های رییس جمهوری فرانسه پیش بینی نشده بود از امروز صبح از طریق همین شبکه ها اعلام شد و یک نشریه عصر خطوط مترو پاریس نیز آن را اقدامی نادر دانست.
گفتنی است مصاحبه رییس جمهوری اسلامی ایران که سه روز پیش صورت گرفته بود، دیشب و امروز از شبکه دوم تلویزیون فرانسه پخش و بر روی بخش های مهمی از آن تاکید شد.
انتشار این سخنان به هر دلیلی صورت گرفته باشد، برای نخستین بار این امکان را برای مردم فرانسه فراهم کرد که بطور مستقیم و تا حدی روشن تر از گذشته دیدگاه واقعی رییس جمهوری اسلامی ایران را در مورد هولوکاست و سخنان دخالت آمیز رئیس جمهوری فرانسه، ورای تبلیغات رسانه های دولتی این کشور بشنوند.
به گفته برخی کارشناسان رسانه ای در فرانسه، شبکه دولتی این کشور که بعد از اعمال برخی تغییرات توسط دولت در این شبکه چندان دل خوشی از سارکوزی ندارند و بارها وی را در برنامه تلویزیونی با برخوردهای تحقیر آمیز مورد انتقاد قرار داده اند این بار نیز گویا در صدد برآمده با استفاده از کارت ایران، آقای سارکوزی را در مقابل سیاست های وی قرار دهد.
چند ماه پیش درحالی که سارکوزی برای یک مصاحبه مستقیم در استودیوی تلویزیون فرانسه حضور یافته بود، چند نفر از تکنسین هایی که مسئول آماده سازی میکروفون وی بودند با بی اعتنایی و خودداری از پاسخگویی به سلام او، سرگرم تنظیم دکوراسیون و مقدمات فنی مصاحبه شدند.
سارکوزی از نظر دست اندرکاران این رسانه ها متهم است که با اصلاحات مورد نظر خود در سیستم رادیو تلویزیون دولتی فرانسه در نظر دارد این رسانه ها را نیز در اختیار خود قرار دهد.
وی در چارچوب همین سیاستها منبع مالی تبیلغات این شبکه ها را قطع کرده و حق تبلغات را از آنها گرفته است .
در هر حال به نظر می رسد آنچه سبب شد تا دولتمداران فرانسوی دست به اقدام عجولانه امشب بزنند تلاش برای کم کردن اثر سوالهای روشن رییس جمهوری ایران بوده است که شب گذشته شاید برای نخستین بار به گوش اغلب مردم فرانسه رسید.
علاوه بر این به نظر می رسد این واقعیت که برای نخستین بار جوهره سخنان احمدی نژاد در خصوص زیر سئوال بردن هولوکاست در فرانسه به ترتیبی منتشر می شد و به گوش مردم این کشور می رسید، خوشایند دولتمردان این کشور از جمله شخص رییس جمهوری فرانسه نبود.
رسانه های فرانسه تا کنون همواره بر این محور تبلیغ کرده بودند که رییس جمهوری ایران خواستار حذف اسراییل است در حالیکه اینک مردم فرانسه به وضوح از رییس جمهوری ایران یک سوال مشخص را شنیدند. وی پرسید: ما از شما می پرسیم اگر اعتقاد دارید که هولوکاست واقعا اتفاق افتاده است چرا اجازه تحقیق نمی دهید؟ اگر نتیجه تحقیق این است که چنین اتفاقی افتاده است، چرا فرانسه بخشی از خاک خود را به آنان اختصاص نمی دهد؟
از سوی دیگر آنچه سارکوزی در این گفت وگو به آن پاسخ نداد، بی احترامی وی به رهبران ایران بود. وی در سخن خود به گفتن این جمله که؛ "من که نمی گویم مردم ایران دست به تظاهرات بزنند" اکتفا کرد.
سارکوزی در مورد بخشی از اظهارات رییس جمهوری اسلامی ایران نیز که به زندانی بودن تعدادی از ایرانیان در فرانسه اشاره داشت پاسخ خود را به فردی به نام وکیلی که متهم به قتل بختیار است ربط داد و از پاسخ دادن در مورد دیگر ایرانیان زندانی در فرانسه خودداری کرد.
سارکوزی سخنان رییس جمهوری را یک شانتاژ توصیف کرد و گفت: "شما فکر می کنید من فردی هستم که یک قاتل را که شاپور بختیار را کشته است با کلوتیلد ریس که یک دانشگاهی جوان فرانسوی است و تنها جرم وی این بوده که زبان ایرانی صحبت می کرده و تمدن پارس را دوست داشته است، مبادله کنم؟ ریس یک جوان 22 ساله و بی گناه است و همه این را می دانند."
نشریه "دایرکت سوار" نیز که شبها در سطح وسیعی در خطوط مترو پاریس منتشر می شود اقدام امشب سارکوزی را پیش از انجام آن، اقدامی نادر در گفت وگوهای تلویزیونی وی دانست.
رسانه های نوشتاری فرانسه امروز به این موضوع که سارکوزی قصد دارد یک مصاحبه خارج از قاعده انجام دهد، نپرداختند ولی روزنامه فیگارو که در واقع روزنامه طیف طرفدار دولت فرانسه بشمار می رود، دیروز با اختصاص یک صفحه سعی کرد زمینه لازم را برای تاثیر روی ذهن مخاطبان خود آماده کند.
این روزنامه مدعی شد که منظور رییس جمهوری ایران در سخنان شب گذشته در مورد آزادی ریس، در واقع موضوع وکیلی بوده است.

  
+ سلام


+ چه باحال هر وقت من هستم هیشکی نیست


+ چه خبرا؟


+ جاتون خالی تو کتابخانه داریم میدرسیم


+ دیروز یکی زنگ زده میگه شمارت با اسمت تو لیست شیطان پرستاست مگه میشه؟


+ بی بی سی به سیم آخر زد! تلویزیون دولتی انگلیس، برای تاثیرگذاری بر راهپیمایی 22 بهمن، پخش 24 ساعته برنامه های خود را آغاز کرده است.




+ فراخوان کروبی 10 صبح فلکه دوم صادقیه




+ چقدر لاشی ها زیاد شدن امروز میخواستم حاله یکیشونو بگیرم دسبند سبز میبندند میرن مکان


+ همت و موج اندیشه و فرهنگ آشتی رفع امتیاز شد


+ نظرتون راجع به برنامه رو به فردا چیه؟






طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ