روزنامه جوان امروز نوشت:به رغم فراخوان گسترده رسانه هاى ضد انقلاب براى حضور هواداران میرحسین، کل جمعیت حاضر در نماز جمعه دیروز حتى از نمازگزاران نماز جمعه هاى معمولى در ایام ماه رمضان کمتر بود. این در حالى بود که اکثریت حاضران را نیز نمازگزاران مدافع نظام و انقلاب تشکیل مى دادند.
در ادامه این مطلب آمده است:در نماز جمعه هاى باشکوه که معمولاً در روزه جهانى قدس یا با حضور رهبر معظم انقلاب برگزار مى شود، صف نمازگزاران در خیابان طالقانى تا بعد از میدان فلسطین و تقاطع ولى عصر(عج) ادامه مى یابد اما در نماز جمعه دیروز، این صف به میدان فلسطین هم نرسید.
هواداران موسوى و هاشمى که با علامت هاى سبز خود را مشخص مى کردند، به صورت پراکنده در جمعیت حضور داشتند و رفتار آنها مورد سرزنش نمازگزاران مؤمن قرار مى گرفت. البته تعدادى از آنها در گروه هاى 100 نفره در چند نقطه نماز جمعه تجمع کرده بودند تا به صورت هماهنگ شعار بدهند.
پس از چند هفته غیبت آیت الله هاشمى رفسنجانى در قامت امام جمعه موقت تهران، حضور وى بهانه اى شد تا دو کاندیداى اصلاح طلب در انتخابات راهى دانشگاه تهران شوند. این نکته از آنجا اهمیت دارد که میرحسین موسوى پس از 20 سال اولین بارى بود که پا به نماز جمعه مى گذاشت و چشمان نمازگزاران به جمال آخرین نخست وزیر ایران که مدعى راه بنیانگذار کبیر انقلاب است، روشن شد.
البته ظاهراً در این 20 سال وى فراموش کرده است که فلسفه نماز جمعه چیست و آن را با یک میتینگ سیاسى اشتباه گرفته بود. چراکه روز قبل از آن، هواداران خود در انتخابات را به حضور سبز (!) در نماز فراخوانده بود.
آقاى موسوى در این فراخوان تنها نبود و بسیارى از رسانه هاى غربى و صهیونیستى از چند روز قبل به صورت هماهنگ او را در این امر یارى کردند و از آنجا که مى دانستند گروه خون موج سبزى ها با نماز جمعه همخوانى ندارد، براى اینکه از ثواب نماز جمعه بى بهره نمانند (!) مجبور شدند به آموزش شیوه خواندن نماز جمعه بپردازند.
تیپ برخى از آنها آنقدر جالب بود که در کلام مردم نماز گزار، به «نماز اولى ها» مشهور شدند. وقتى برخى نمازگزاران از چند نفر آنها پرسیدند نماز جمعه چند رکعت است، با اطمینان خاصى پاسخ دادند: چهار رکعت.
یکى از نمازاولى ها، که دراین هواى گرم تابستانى حوصله اش سر رفته بود با عصبانیت از مسؤولان برگزارى نماز پرسید : «پس این نماز جمعتون کى برگزار مى شه»، آن مسؤول در پاسخش گفت: «مگه شما تا حالا به نماز نیامده اید، هنوز دو ساعت تا ظهر مانده است.» وى در پاسخ به آن مسؤول با پرخاش گفت: «نه ما براى نماز نیامده ایم ما براى تظاهرات آمده ایم.»
شاهدان عینى چند نفرى را مشاهده کرده بودند که با سگ هاى خود در اطراف دانشگاه تهران محل برگزارى نماز جمعه حضور یافته بودند. ظاهراً برنامه ریزان شبکه هاى ماهواره اى، این نکته را فراموش کرده بودند که گوشزد کنند فضاى نماز جمعه با پارک یا پارتى هاى مختلط متفاوت است.
تعدادى از حامیان موسوى در خیابان انقلاب و خیابان 16 آذر جلوتر از امام جمعه نشسته بودند و وقتى مسؤولان به آنها تذکر دادند که اینجا جلوتر از امام است و نمى توانید اقتدا کنید با جیغ و داد واکنش نشان دادند.
با آغاز سخنرانى رئیس شوراى سیاستگذارى ائمه جمعه، تعدادى معدود، هماهنگ با هم به شعارهایى در حمایت از هاشمى و موسوى پرداخته و سعى در اختلال در سخنرانى حجت الاسلام تقوى داشتند که وى بى اعتنا به این شعارها، سخنان خود را تا انتها ادامه داد و فلسفه نماز جمعه در حکومت اسلامى و وظیفه امام جمعه را تشریح کرد.
با حضور هاشمى رفسنجانى در جایگاه نماز، به جاى رویه مرسوم شعارهاى انقلابى این عده معدود با سوت و کف در مصلاى نماز از او استقبال کردند که وى مجبور شد در اول سخنان خود تذکر دهد که قداست جایگاه نماز جمعه را حفظ کنند.
نماز اولى ها ظاهراً آموزش هاى دیگر نیز دیده بودند که از جمله آنها شعارهاى خاص بود. شعارهایى همانند «مرگ بر روسیه»، «مرگ بر چین»، «هاشمى هاشمى سکوت کنى خائنى»، «موسوى آزاده آماده ایم آماده» و .... که هماهنگ با هم سر مى دادند.
پس از پایان خطبه هاى نماز جمعه اکثر حامیان میرحسین از جاى خود بلند شده و جایگاه را ترک کردند و به جاى اقامه نماز با رفتن به سمت درهاى دانشگاه، به سردادن شعارهاى تحریک آمیز مشغول شدند. شیوه نماز خواندن تعداد باقى مانده نیز موجب انبساط خاطر نمازگزاران مؤمن شد.
عدم حضور محمد خاتمى در نمازجمعه این هفته با اعتراض هواداران موسوى همراه شده بود، این افراد مدعى بودند که خاتمى آنها را تنها گذاشته است.
حضور دانشجویانى که در مصاحبه با خبرگزارى ها اعلام کرده بودند که از دانشگاه هاى آزاد شهرستان ها به محل نماز جمعه آورده شده اند جاى تامل فراوان داشت.
سایت پسر هاشمى با گافى بزرگ جمعیت حاضر در نماز جمعه را 1،5 میلیون نفر تخمین زده بودند، این در حالى است که کل جمعیت، کمى بیشتر از تعداد روزهاى عادى نماز جمعه بود.
آمریکا با ایجاد ناآرامی های داخلی چین در تلاش است از آن بعنوان ابزاری برای تضعیف موقعیت چین در گفتگوهای استراتژیک دو کشور که در 5 و 6 مرداد آغاز می شود استفاده کند و رسانه های طرفدار غرب در آمریکا و ایران با بزرگنمایی و تحریف واقعیت به ابزار این کار تبدیل شدند.
جدیدترین تلاش برای ایجاد آشوب های ساخته غرب را در کشور چین شاهد هستیم، نمونه ای که به دلیل مسلمان بودن جامعه هدف که همان مسلمانان اویغور ساکن ایالت شین جیانگ هستند برای مردم مسلمان ایران نیز با اهمیت است.
بدون شک شورش های ایالت شین جیانگ به هیچ وجه مذهبی نبوده و دارای ماهیت دینی نیست؛ این سخن به هیچ وجه بدان معنا نیست که مسلمانان چین دارای هیچ گونه محدودیتی نیستند بلکه به این معنی است که آندسته از مسلمانان که دارای دغدغه های دینی می باشند در ناآرامی هایی که عوامل آمریکایی در این منطقه به راه انداختند و وابستگان به جریان های رسانه ای غرب در دیگر نقاط به بزرگنمایی آن پرداختند نقشی نداشتند. این گروه از مسلمانان در گذشته توانسته اند آزادی های زیادی را برای حفظ قوانین شرعی در این ایالت از دولت مرکزی چین کسب نمایند.
مقطع زمانی انتخاب شده از طرف آمریکا برای ایجاد اغتشاش نیز حائز توجه است؛ زیرا گفتگوهای استراتژیک دو کشور در 27 و 28 جولای، 5 و 6 مرداد، آغاز می شود و ایالت متحده علاوه بر راهبرد استراتژیک خود که همان ضربه زدن به وحدت چین برای از عرصه به در کردن این کشور است تضعیف تاکتیکی این کشور در مذاکرات را نیز هدف گرفته است.
برای این کار از یکی از مهره های قدیمی خود که از طرفداران حقوق بشر می باشد استفاده کردند، ربیعه غدیر شخصی است که مدتی در مجلس ملی خلق چین نیز عضو بوده و در چین از ثروتمندترین هاست، وی هم اکنون ساکن ایالات متحده است.
اسماعیل نائب رییس سابق کمیته مجلس ملی نمایندگان خلق چین در ارومچی آشوب های اخیر این ایالت را به شدت محکوم کرده و تاکید کرد، ربیعه قدیر که افراد عضو گروه ترکستان شرقی وی را مادر معنوی اویغورها می دانند، در حقیقت تفاله ملت اویغور است و به هیچ وجه دارای صلاحیت لازم برای نمایندگی ملیت اویغور نیست.
ربیعه غدیر به دلیل ارتباط با مقامات آمریکایی و افشای اسناد محرمانه در سال 1999 بازداشت شد و بر اثر فشارهای بین المللی سرانجام در سال 2005 آزاد گردید و به آمریکا رفت. وی در سال 2008 و پیش از برگزاری المپیک با جورج بوش دیدار کرد، همان دورانی که شورش هایی بوسیله عوامل آمریکا در تبت براه انداخته شده بود و مقامات غربی مدام چین را به عدم شرکت در المپیک بدلیل نقض حقوق بشر تهدید می کردند.
اشخاصی که مجمع جهانی اویغورها را تشکیل می دهند هیچ یک داعیه مذهبی ندارند و اکثر آنها در کشورهای اروپایی، آمریکا، کانادا و ترکیه ساکن هستند و یک نژادپرستی قومی را تبلیغ می کنند. این گروههای ملی گرا مانند همه گروههای دیگر از جمله سلطنت طلبان ایرانی مقیم آمریکا به ابزاری برای پیگیری اهداف آمریکا تبدیل شده اند که البته به دلیل زشتی شعارهای ناسیونالسیتی، سعی می کنند با شعارهای حقوق بشری اهداف خود را پیگیری نمایند.
ربیعه غدیر و سایر دوستانش به ابزار ایالات متحده برای ایجاد فشار بر دولت مرکزی چین تبدیل شده اند و در حقیقت به آمریکایی ها خدمت می کنند و نه به قول خودشان ملت اویغور.
رسانه های وابسته به غرب در تمام دنیا با یک رویه هماهنگ سعی در مظلوم نمایی و استفاده از موقعیت پیش آمده کردند. رسانه هایی که در برابر کشتار هزاران فسطینی تنها در چند هفته با سانسور شدید و یا حتی تایید تلویحی تحت عنوان مبارزه با تروریسم سکوت کرده بودند به حامیان سرسخت دفاع از مسلمانان تبدیل شدند.
در ایران نیز برخی از رسانه های داخلی که همگام با بی بی سی تلاش زیادی را برای دامن زدن به اقدامات اقدامات آشوبگران پس از انتخابات انجام دادند پرچم دفاع از حقوق مسلمانان چین را برافراشته و دولت را به بی توجهی به امور مسلمین و نادیده گرفتن قانون اساسی متهم کردند، در حالیکه اقدامات دولت در حمایت از مسلمانان فلسطین و لبنان را در تضاد با منافع ملی می دانستند.
به نام خدایی که گناه پوش است
خدا میدونه اینا چی میخوان ببینید...
آتشبیاری معرکه به اسم وحدت
بلوغ سیاسی حزبالله مانع ژست فراجناحی هاشمی شد
هاشمی رفسنجانی که پس از 8 هفته امروز به نمازجمعهی تهران آمد، با اظهارات غیرمسئولانهی خود عملاً آتشبیار فتنههای خاموش شدهی پس از انتخابات شد.
به گزارش رجانیوز، درایت و بلوغ سیاسی حزبالله در عدم تأیید اظهارات دوپهلوی هاشمی، مانع از ژست فراجناحی وی شد.
با قرار گرفتن هاشمی در پشت تریبون نمازجمعه برخی افراد، شعارهای تحریکآمیزی را اظهار کردند که جمع زیاد دیگری از امت حزبالله که امروز بهمنظور خنثی کردن این حرکات تفرقهافکنانه در نمازجمعه حضور یافته بودند، با فریاد کردن شعارهایی مانند "ما اهل کوفه نیستیم، علی تنها بماند" و "خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست"، مانع از ادامهی فرصتطلبی و سوءاستفاده از مکان مقدس نمازجمعه شدند.
همچنین علیرغم ادعاهای خندهدار برخی سایتهای نزدیک به هاشمی رفسنجانی مبنی بر حضور 1،5 تا 2،5 میلیون نفر در نماز، جمعیت شرکتکننده حداکثر در حد نمازهای جمعه ماه مبارک رمضان بود و حامیان موسوی نیز به دلیل تعداد غیرقابل توجه خود نتوانستند دست به راهپیمایی گسترده بزنند.
رفسنجانی در ابتدای اظهاراتش با اشاره به اینکه مباحث خود را در 3 بخش بیان میکند، خطبهی اول خود را به مسئلهی بعثت اختصاص داد و این خطبه با حاشیههای کمی خاتمه یافت.
وی در ابتدای خطبهی دوم، به آنچه غائله چین و کشتار تعدادی از مسلمانان اشاره کرد که این بخش از اظهارات وی با شعار "مرگ بر دیکتاتور" تعدادی از هواداران موسوی مواجه شد. هاشمی از این افراد خواست که شعار ندهند که این درخواست وی با سوت و کف آنها مواجه شد.
هاشمی سپس درخصوص میزان اهمیت حضور مردم، به بیان سوابق خود پرداخت و گفت که از روز اول نهضت و حتی پیش از آن تا امروز، لحظه به لحظه با انقلاب همراه بوده و پس از انقلاب نیز بهصورت روزانه با ایشان در ارتباط بوده است.
وی این همراهی را دلیل بر آگاهی خود از نظرات امام(ره) عنوان کرد و افزود: ما میدانستیم امام(ره) چه میخواستند و اساس تفکر امام چه بود؟
رفسنجانی که در اظهارات خود چندین بار از اعتماد مخدوششدهی مردم سخن گفته بود، تأکید کرد بنا بر روایات و نظر امام(ره) آنجایی که مردم و رأی آنها نباشد، آن حکومت اسلامی نیست.
وی درخصوص مشکلات رخداده در انتخابات اخیر ادعا کرد: در اواخر دورهی انتخابات در اثر تبلیغات نادرست یا اقدام نادرست صداوسیما بذر تردید در دل مردم پدید آمد.
این قسمت از اظهارات که هاشمی با تأیید و الله اکبر حامیان موسوی همراه شد اما هاشمی با تکرار درخواست خود از این افراد گفت من خودم دارم بهتر از شما میگویم.
هاشمی سپس افزود: تردید مثل خوره جان ما افتاد و برای رفع تردید باید کاری کنیم. بعد از اعلام نتایج شرایط تلخ شد و هیچکس دلش نمیخواست اینطور شود.
وی با اظهار اینکه بنده هیچ وقت از این تریبون نخواستم جناحی حرف بزنم و فراجناحی هستم، اضافه کرد: مسئله مهم این است که آن اعتمادی که مردم را که با آن وسعت وارد میدان کرد و امروز قدری مخدوش شده، برگردانید.
رفسنجانی خاطرنشان کرد: چند پیشنهاد دارم که با جمعی از خبرگان و اعضای مجمع تشخیص مصلحت که به فکرشان اعتماد دارم، بهعنوان راهحل مطرح میکنم شاید دیگران بپذیرند و عمل کنند.
وی در پیشنهاد اول خود همه اعم از نظام، دولت، مجلس، نیروهای امنیتی، نظامی و مردم یعنی بهاصطلاح معترضان را را به حل مسائل در چارچوب قانون فراخواند و گفت قانون اگر اشکال دارد، باید اصلاح شود، البته بازگرداندن اعتماد، یک روز و یک شب نمیشود.
هاشمی در توضیح پیشنهاد دوم خود، عملاً به ادامه یافتن مباحث حاشیهای و غیرمستند انتخابات اشاره کرد و گفت: باید فضایی بهوجود بیاوریم که همهی اطراف بتوانند بیایند بهویژه در صداوسیما که مستمعین زیادی دارد، هرکس دلیلش را بگوید، آخرش هم میشود، از مردم پرسید.
وی ادامه داد: از فرصت 5 روزهای که رهبر انقلاب به شورای نگهبان دادند، استفاده خوبی نشد، نمیخواهم بگویم، تقصیر چه کسی بود؟
این بخش از اظهارات وی بار دیگر با تکبیر افراد حامی موسوی همراه شد.
رفسنجانی در بخش پایانی خطبهی دوم نمازجمعه بر آزاد کردن زندانیان بازداشتشده در جریان آشوبهای اخیر و دلجویی از خانواده آسیبدیدگان تأکید کرد.
وی همچنین گفت این خطبهی نمازجمعه باید شروع تحولی در آینده باشد و از این مشکلی که متأسفانه الآن بحران شده، عبور کنیم.
گفتنی است همسر و 2 دختر هاشمی نیز در نمازجمعه قسمت خواهران حضور یافته بودند. همسر هاشمی که رو به جمعیت نشسته بود و هنگامی که بخش عمدهای از نمازگزاران شعارهای انقلابی سرمیدادند، وی رفتارهای تحقیرآمیزی از خود بروز میداد.
تعداد قابل توجهی از مردم نماز را به امامت هاشمی نخواندند.
به نام خدا
سلام به کسایی که حوصله ندارن...
این عجیب ترن آپ دنیاست چون یه خورده مورد داره تو ادامه مطلب بخونیید...
به مُد پوشان و مقام پرستان بگویید: آخرین مُد " کفن " و آخرین منزل " قبر " است
یک فروند هواپیمای مسافربری مسیر تهران ـ ایروان پیرامون قزوین سقوط کرده است و همه مسافران آن جان باختهاند.
به گزارش خبرنگار «تابناک»، مقامات نیروی انتظامی از سقوط هواپیمای توپولف به شماره پرواز 7908 که تهران را به مقصد ایروان ترک کرده بود، خبر دادند.
بنا بر اخبار منتشره، هواپیمای یاد شده در دوازده کیلومتری جنوب قزوین بین منطقه فارسیان و جنت آباد در بخش مرکزی قزوین سقوط کرده است و همه 168 سرنشین آن که شامل 153 نفر مسافر و پانزده نفر خدمه و کادر پرواز بودند،جان دادهاند.
بر پایه این گزارش، این هواپیمای توپولف که پرواز شماره 7908 را از مبدأ تهران به مقصد ایروان در ارمنستان انجام میداد، متعلق به شرکت هواپیمایی کاسپین بوده که ساعت 11 و 33 و حدود شانزده دقیقه پس از بلند شدن از باند پروازی فرودگاه بینالمللی حضرت امام خمینی (ره )دچار سانحه شده و سقوط کرده است.
هرچند تاکنون اطلاعات دقیقی از هویت مسافران این هواپیما و این که چند تن از آنان از هموطنانمان بودهاند اعلام نشده، اما اخبار غیررسمی از حضور ده تن از اعضای تیم ملی جودو نوجوانان کشورمان در این پرواز خبر حکایت میکند.
در همین حال، مقامات انتظامی قزوین گفتهاند که هواپیما تقریبا منهدم شده و اجساد مسافران نیز در آتش سوختهاند.
به نام خدا
سلام امیدوارم سلامت باشید اگه پسری اینو نخون آخه...
اگرپسری بر ضد دخترها حرفی زد بدونید
ازهمه بیشتر دنبال دخترهاست و براشون له له میزنه!!
حکایتش حکایت همون گربه هست که دستش به گوشت نمیرسید می گفت پیف پیف بو می ده!
تا حالا صد تا دخترسر کارش گذاشتند و حالشو گرفتند !
تا حالا هر چی التماس کرده دخترای ناز ایرونی که سهله یه وزغ ماده هم تحویلشون نگرفته!!
توی دانشگاه نمره های ماکزیمم دخترا رو دیده و برای اینکه کسی نفهمه آی کیوش در حد کلوخه مجبوره بشینه برای دخترا حرف در بیاره
تو خونه همش به خاطر شلخته بودنش (مخصوصا موها و دماغ ) و تمیزی و خوشتیپی خواهرش مدام زدند تو سرش
از اینکه با صد نوع مدل موی مختلف و خط ریشای عجیب غریب نمیتونه قیافه مثل اژدهاشویه کم شبیه آدما بکنه به دخترای ایرونی که با آرایش زیباتر میشند حسودی می کنه
می بینه یک نفر تو دنیا پیدا نمیشه که فقط یه بار منتشو بکشه و باید یه عمر ناز کش باشه
می بینه خیلی از مردا و پسرای اطرافش (وحتی خودش) حاضرند با اشاره یه خانم همه چی شونو فدا کنند اون وقته که یه جاش به شدت میسوزه