مدیر وبلاگ
 
متفاوت ترین وبلاگ پارسی بلاگ
خوبم شما چی ! این وبلاگ جای کسایی که حداقل خدا رو برا خداییش قبول دارن
نویسندگان وبلاگ
آمار واطلاعات
بازدید امروز : 78
بازدید دیروز : 60
کل بازدید : 486443
کل یادداشتها ها : 932
خبر مایه


طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
- اطلاعات استراتژیک: برآورد و تبیین این‌که دشمن و حریف چگونه می‌اندیشد و چگونه به عالم نگاه می‌کند، و اساساً در مورد «ما» چگونه فکر می‌کند و نسبت به «ما» چه برآوردی دارد و علیه «ما» چه طرح‌ها و برنامه‌هایی دارد، اطلاعات استراتژیک نامیده می‌شود.

2- اقدام استراتژیک: برآورد و تبیین این که دشمن و حریف چگونه عمل می‌کند و اکنون در مورد «ما» مشغول چه فعالیتی است، اقدام استراتژیک نامیده می‌شود.

3- برآورد استراتژیک: تبیین این‌که میان اندیشه و طرح دشمن در مورد «ما» با گفتار و اقدام دشمن علیه «ما» چه فاصله‌ای وجود دارد، و اگر فاصله‌ای موجود بود، معدل و حد وسط عقیده تا عمل دشمن علیه ما چیست! این معدل‌گیری اندیشه و عمل دشمن، برآورد استراتژیک نامیده می‌شود.

روش‌شناسی

برآورد کودتای مخملی مبتنی بر برآیند مثلث زیر صورت گرفته است:

1- آنچه در مراکز تصمیم‌سازی دشمن در مورد ایران مطرح و انعکاس می‌یافت. مراکز متعدد تحقیقات استراتژیک امریکا، اروپا، رژیم صهیونیستی، و برخی جریان‌ها و گروه‌های اپوزیسیون نظام جمهوری اسلامی در داخل و خارج، در تصمیم‌سازی‌های خود نسبت به جابجایی قدرت در انتخابات ایران، اغراض و مقاصد خود را به طور آشکار یا تلویحی بیان می‌کردند.

2- انگاره‌ها و فضاسازی رسانه‌ای. رسانه‌های ضدانقلاب، رسانه‌های فارسی‌زبان امریکا و انگلیس، و رسانه‌های مکتوب و سایبری گروه‌های اپوزیسیون داخلی و خارجی، در دوره‌ی قبل و بعد از انتخابات، اغراض و اهداف مورد نظر خود نسبت به جابجایی قدرت در انتخابات ایران را اعلام می‌نمودند. واژه‌هایی چون «انقلاب»، «انقلاب آرام»، و «انقلاب بدون خشونت»، «انقلاب سبز»، و ... رایج‌ترین مفاهیمی بود که در این دوره، از این رسانه‌ها شنیده و خوانده می‌شد.

3- در درون کشور و در صحنه‌ی انتخابات و پس از آن، گروهی به عنوان عامل، به این انگاره‌ها و طرح‌ها جامه‌ی عمل می‌پوشاندند. هم‌چنین دولت-های غربی و برخی کشورهای عربی نیز در کردار و گفتار و موضع‌گیری‌های خود به انگاره‌ها، گزاره‌ها و طرح‌های کودتای مخملی مهر تأیید می‌زدند.

مراحل اقدام

مرحله یکم:

این مرحله، از آغاز فعالیت‌های تبلیغاتی در اواخر سال 1387، تا روز 22/3/88، زمان برگزاری انتخابات ادامه یافت. اعلام پیشاپیش تقلب و دروغ، مهندسی انتخابات، و ... در حجم گسترده و وسیع، زمینه‌ی روانی و مقدمه‌چینی برای وقایع پس از انتخابات بود.

مرحله دوم:

این مرحله که با فاز روانی در ساعات پایانی روز انتخابات آغاز شد، بر این متکی بود که یک جریان خاص پیروز شده است و در غیر این-صورت حتماً در انتخابات تقلب صورت گرفته است. مبتنی بر این سناریو که نتیجه‌ی «برد- برد» را مدنظر داشت، اگر نام کاندیدای آنچه جنبش سبز نامیده می‌شد از صندوق‌های رأی بیرون آمد، که «برد» از آنهاست و اگر این‌گونه نشد، با اعلام تقلب در انتخابات، کل صحنه را به‌هم زده و با ابطال انتخابات «برد» دیگر حاصل شود.

این مرحله، با آشوب‌های پس از انتخابات، و تحت شانتاژ و فضاسازی روانی رسانه‌های ضدانقلاب به اوج خود رسید.

استراتژی پایه در این مرحله، فشار از پایین و چانه‌زنی در بالا بود. رسانه‌های ضدانقلاب، لیدر فشار از پایین و اداره تجمعات خیابانی را آقای موسوی، و لیدر چانه‌زنی در بالا را آقای هاشمی معرفی می-کردند.

مرحله سوم:

این مرحله در شرایطی آغاز شد که مرحله‌ی دوم به مرور فروکش نموده و آرام می‌شد، که به ناگاه با ایراد خطبه‌های نماز جمعه توسط آقای هاشمی، فاز سوم کلید خورد. شادمانی گسترده‌ی ضدانقلاب و دول غربی از محورهای این خطبه‌ها، موضوع استراتژی دوم یعنی «حاکمیت دوگانه» را متبلور ساخت. رسانه‌های ضدانقلاب، با تأکید بر این که دو تیغه‌ی گازانبر یعنی، متولی چانه‌زنی در بالا (آقای هاشمی) با گروه فشار از پایین (هواداران موسوی در نماز جمعه) به هم نزدیک و رودررو شده و مستقیماً در تعامل با یکدیگر قرار گرفته‌اند، مدعی بودند که بحران سیاسی ایران وارد فاز جنگ قدرت شده است.

در این مرحله، گروه‌های سیاسی اپوزیسیون ضدانقلاب، با گروه‌های اپوزیسیون داخلی در کنار یکدیگر، به آتش صحنه دمیدند، و رسانه‌های ماهواره‌ای و اینترنتی دشمن، به عنوان محور و پین گازانبر فشار از پایین و چانه‌زنی در بالا، معرکه‌دار صحنه بودند.

در این مرحله، هرم نظام، در بخش ملت، به دو حوزه‌ی جامعه‌ی مهدوی و جامعه‌ی بورژوایی تفکیک شد و آنچه در 20 سال گذشته در اثر سیاست-های غلط فرهنگی- اقتصادی به ایجاد یک طبقه‌ی جدید بورژوا انجامید، در تفکیک از بخش مهدوی جامعه خود را بروز داد.

هم‌چنین در این مرحله تلاش شد تا هرم نظام، در بخش حاکمیت، به دو سازه‌ی حاکمیت ولایی و حاکمیت غیرولایی با مدیریت آقای هاشمی تفکیک شود و رسانه‌های ضدانقلاب عمیقاً این اتفاق را مهم‌ترین مسأله در تضعیف جمهوری اسلامی نام نهادند.

استراتژی‌های خنثی سازی (ضداستراتژی)

1- خنثی نمودن اهرم فشار (به دسته‌های گازانبر) کشورهای مداخله‌گر غربی، با اقدامات دیپلماتیک رسمی وزارت امور خارجه، و اقدامات دیپلماسی عمومی رسانه‌های جمهوری اسلامی.

2- خنثی نمودن اقدامات افراد و احزاب و گروه‌های شاکله‌ی دسته‌های گازانبر.

3- خنثی نمودن محور و پین گازانبر (رسانه‌های ماهواره‌ای و اینترنتی دشمن).

4- خنثی نمودن هر یک از تیغه‌های گازانبر (تیغه‌های فشار از پایین و چانه‌زنی در بالا).

5- ترمیم شکاف میان ملت در دو بخش جامعه.

6- ترمیم شکاف میان حاکمیت و بازگشت به حاکمیت مطلق ولایی.

برآورد وضعیت

متأسفانه با روی‌کرد جناح شکست‌خورده در انتخابات به اعلام عدم مشروعیت دولت و اعلام عدم قبول نتیجه‌ی انتخابات، رو در روی چهار نهاد اصلی و قانونی کشور (ستاد انتخابات وزارت کشور- شورای نگهبان به عنوان ناظر- نهاد رهبری برای تنفیذ حکم ریاست جمهوری- و مجلس شورای اسلامی برای رأی اعتماد به کابینه) قرار گرفته و در نتیجه عملاً از نظام و از حاکمیت خارج شده‌اند.



  
عضو منافقین: کروبی پا جای پای منتظری بگذارد

کیهان:عضو متواری گروهک منافقین مجدداً از کروبی خواست از منتظری عذرخواهی کند و پا جای پای او بگذارد.

ایرج مصداقی در گفت وگو با یک نشریه ضدانقلاب که در خارج از کشور منتشر می شود، درباره دلیل نامه نگاری های اخیرش به کروبی اظهار داشت: یک دلیل همان نقطه مثبتی بود که من از آقای کروبی دیدم. در هفته های گذشته و دو ماه گذشته، ایشان در مقابل نظام و ولایت فقیه ایستاد و درست هم عمل کرد. این یک انگیزه اصلی است برای این که من به ایشان نامه بنویسم و مورد خطاب قرار دهم.

وی درباره دلیل دیگر نامه نگاری های اخیرش به کروبی گفت: اینکه ایشان تا کجا خواهد ایستاد و پیش خواهد رفت آن را زمان مشخص خواهد کرد.

من می خواهم مسیری را در مقابل ایشان باز کنم، چون تصور می کنم وقتی کروبی به نظام نه گفت و مقابل آن ایستاد، راهی جلوی او باز شد. اساساً چشم او باز شد(!) به همین خاطر هم در نامه ام نوشته ام که در اولین گام ایشان باید از آیت الله منتظری عذرخواهی کند. او حتی در زمینه سازی برای برکناری آقای منتظری مشارکت داشته است. اما روی دیگر سکه این است که آقای کروبی در یک نقطه جلوی ولایت فقیه ایستاده و من امیدوارم ایشان جا پای آقای منتظری بگذارد.

این عنصر منافق فراری توضیح نداد که اگر راست می گوید چرا خودش در کشور نماند تا با نظام معارضه کند و برخی عناصر ساده لوح را به شیوه منافقین تحریک به رویارویی با جمهوری اسلامی می کند.

گروهک تروریستی منافقین با وجود نفوذ در ارکان نظام- حتی دفتر و اطلاعات نخست وزیری و دفتر رئیس جمهور وقت (بنی صدر)- در دو مقطع ورود به فاز مسلحانه و عملیات فروغ جاویدان (مرصاد) ضربات مهلکی از جمهوری اسلامی دریافت کردند و اکنون با استفاده از برخی عناصر بازی خورده یا دارای عقده های ناگشوده، سعی می کنند انتقام آن ضربات مهلک را از نظام اسلامی بگیرند. در این میان وضع کروبی عبرت آموزتر از همه است که همزمان با تنگی قافیه ادعاهای دروغی که علیه نظام مطرح کرده و برای جور کردن قافیه تقلا می کند، کسانی هم پیدا شده اند که با سماجت از وی می خواهند حالا که از جمهوری اسلامی برگشته، از آنها هم عذرخواهی کند.


  
از ژله لرزان رئیس جمهور تا خنده‌های فتاح

ساعت حوالی 18 و 40 دقیقه چهارشنبه است و ساختمان مرتفع خیابان فاطمی منتظر حضور پانزدهمین وزیر کشور پس از انقلاب اسلامی است...

به گزارش فارس، مراسم تودیع صادق محصولی وزیر سابق کشور و معارفه مصطفی محمدنجار وزیر جدید کشور که شب گذشته در تالار 600 نفری وزارت کشور، تالاری که خاطره‌های بسیاری از مراسم‌های متعدد را با خود به یادگار دارد، حاشیه‌هایی به همراه داشت.

* آنچه که شب گذشته بیشتر از هر نکته دیگری به چشم می‌آمد حفاظت سخت‌تر نیروهای امنیتی در اطراف وزارت کشور و همین طور به هنگام ورود به این وزارتخانه و حتی ورود به سالن برگزاری مراسم بود به طوری که خبرنگاران رسانه‌های متعدد کشوری برای ورود به سالن علی‌رغم تلاش‌های روابط عمومی وزارت کشور با تاخیری 30 دقیقه‌ای موفق به حضور در سالن شدند،‌ سالنی که شاید بیش از 150 صندلی خالی داشت.

*حضور گسترده فرماندهان ارشد نظامی و انتظامی به خصوص فرماندهان ارشد نیروی انتظامی به واسطه رابطه کاری وزارت کشور با این نیرو از نکات قابل توجه برنامه دیشب بود که محصولی نیز در بخش‌هایی از سخنان خود گریزی به این موضوع زد و از حسن نگاه رهبری در سپردن جانشینی فرماندهی کل قوا در نیروی انتظامی تقدیر کرد.

*اما حکایت سالن 600نفری وزارت کشور نیز جالب است، چرا که این سالن بزرگ با 2 ساعت بزرگش که در دو سوی سالن نصب شده روزهای سرنوشت‌سازی را به خود تجربه و ثبت و ضبط کرده است، از نام‌نویسی در انتخابات ریاست جمهوری تا اعلام آرای نتایج انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری و حتی پیش‌تر از آن مراسم معارفه کردان (وزیر 3 ماهه کشور) و خیلی برنامه‌های دیگر در این سالن برگزار شده و دیشب وقتی عقربه‌های این 2 ساعت 17:40 را نشان می‌داد ساختمان 20 طبقه خیابان فاطمی پانزدهمین وزیر کشور جمهوری اسلامی ایران را نیز به خود دید.

* اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی به عنوان اعضای کمیسیون تخصصی مجلس مرتبط با وزارت کشور نیز خود را به مراسم معارفه رسانده بودند تا در مراسم معارفه وزیر صد و هشتاد و دو رایی کشور شرکت کنند.

* رئیس جمهور با همراهان خود مثل همیشه با الهام و ثمره‌‌هاشمی و البته با محصولی و نجار به فاصله دو ساعت مانده تا اذان مغرب نوزدهمین روز ماه رمضان وارد سالن محل برگزاری مراسم می‌شوند.ازدحام این همه استاندار، فرماندار و مدیران عالیرتبه کشوری بار مراسم را به شدت بالا برده به طوری که رسانه‌ها نیز با آگاهی از این فضا بیش از یک یا دو خبرنگار به برنامه گسیل کردند.

* اما حکایت ثمره هاشمی نیز در این میان جالب است.وی که در ازدحام استانداران و همراهان رئیس جمهور فرصت نشستن در ردیف اولی‌های مراسم را نمی‌یابد به میانه‌های سالن می‌رود و محور زمزمه‌ها و پچ‌پچ‌های درگوشی و نامه‌ها می‌شود، ولی جالب تر اینکه عمده افراد حاضر در سالن از مدیران برجسته کشوری هستند اما برخی از آنها از فرصت حضور ثمره در این میان بهره می‌برند تا در گوشی و یا در قالب نامه مشکلات را می‌گویند که شاید از کانال ثمره بشود مشکلی را حل کرد.

*مجری برنامه تودیع و معارفه مجری نام آشنای خبر سیمای جمهوری اسلامی ایران " حیاتی " معروف است که در ابتدای برنامه شعری از مولانا می‌خواند و کلی به‌به و چه‌چه راه می‌اندازد.

*‌محصولی اولین سخنران برنامه تودیع خود است که برای ارائه گزارش عینک به چشم می‌زند و با قرائت آیه‌ای در ابتدای سخنان خود عاقبت همه امور را به خدا می‌سپارد و صد البته در این میان بیان می‌کند که لایق این همه مهر و محبت نیست اما دوران خود را یکی از حساس‌ترین مقاطع زمانی مدیریت وزارت کشور برمی‌شمرد ،گزارشی از حضور 297 روزه خود در این وزارتخانه ارائه می‌دهد و البته رنگ انتخابات در سخنانش پررنگ‌تر است.

* دومین سخنران اما محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور است. جنس سخنان رئیس جمهور متوجه حال و هوای شب‌های قدر و شهادت امیر‌المومنین (ع)است و باز احمدی‌نژاد در سخنانش اوج می‌گیرد، رئیس جمهور در ادامه سخنان خود محصولی را یار صمیمی دولت نهم و دولت دهم برمی‌شمرد و دقیقا بیان می‌کند که "وی یار دولت بوده و خواهد بود ".

* وقتی احمدی‌نژاد بیان می‌کند که نجار آمده تا پست را از سرباز خدومی با نام محصولی در وزارت کشور برای خدمت به ملت تحویل بگیرد همزمانی جالبی پیش می‌آید، یکی از محافظان احمدی‌نژاد که شاید خسته شده در همان لحظه جای خود را با محافظ دیگری عوض می‌کند و چشم‌ها را به سوی این جابجایی با خود می‌کشاند.

* احمدی‌نژاد ذکر خاطره‌ای هم می‌کند پس از آنکه روی به سوی برخی دول غربی که در ایام انتخابات بیان می‌کردند که "درب‌های سفارتشان به روی ملت باز است " عنوان "رفتار احمقانه " را به کار می‌برد می‌گوید: یک روز "میهمان داشتیم، بعد از غذا ژله آوردند یکی گفت این ژله خیلی مقوی است و آن میهمان گفت اگر مقوی است چرا می‌لرزد " و خنده حضار را در سالن وزارت کشور را فرا می‌گیرد.

* میان معاونین رئیس جمهور، سرداران سپاه،فرماندهان ارشد نیروی انتظامی، استانداران، نمایندگان و بسیاری از چهره‌های صاحب منصب در دولت، 3 چهره بیش از همه توجه شرکت‌کنندگان را به خود جلب می‌کند. یکی وحیدی وزیر دفاع است و دیگری کامران دانشجو وزیر علوم و قائم مقام سابق وزیر کشور و از همه بیشتر لبخند بر لبان فتاح وزیر سابق نیرو است که چشم را به خود می‌کشاند، در پایان مراسم خبرنگاران او را دوره می کنند و سوال‌هایی در باب معاون اولی وی از او می‌پرسند.

* حالا به فاصله کمتر از 20 دقیقه تا پایان مراسم دیگر نوبت باری از هدایا برای محصولی است،4 لوح تقدیر به همراه هدایایی از سوی استانداران، ستاد وزارت کشور و شورای عالی استانها و همین طور از سوی رئیس‌جمهور به محصولی تقدیم می‌شود و چقدر شاتر دوربین که به صدا درنمی‌آید و حالا نوبت نجار است که هم حکم خود را از دست رئیس جمهور بگیرد و هم برای حضار سخنرانی کند.

* احمدی نژاد در هنگام اهدای حکم نجار از وی می‌خواهد محصولی را در آغوش بگیرد و آنها نیز به دستور رئیس جمهور چنین می‌کنند.

*ساعت حوالی 18:40 عصر چهارشنبه 18 شهریور است و کار بزرگ مصطفی محمد نجار در کلیدی‌ترین وزارتخانه کشور آغاز می‌شود، نجار بلافاصله فصل مشترک سخنان محصولی و رئیس جمهور را تکرار می‌کند او هم از انتخاباتی باشکوه می‌گوید و از اراده بزرگ ملت و پس از آن 3 شاخصه برنامه‌محوری، قانونگرایی و نظارت عمومی را در کنار ایده اتاق‌های فکر برای وزارت کشور به عنوان کلیدی‌ترین محورهای برنامه خود برای این وزارتخانه عنوان می‌کند.

* رئیس جمهور که در حلقه محافظین در پایان برنامه جلسه را ترک می‌کند، نوبت خبرنگاران است که هر کدام در گوشه‌ای مدیری، وزیری و یا معاونی را به گفتگو بگیرند.

* بختیاری وزیر دادگستردی، برقعی معاون برنامه ریزی رئیس جمهور، احمدی مقدم فرمانده ناجا، محمدی زاده معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیط زیست، سید مهدی هاشمی قائم مقام وزیر راه، چمران رئیس شورای شهر، افشار معاون اجتماعی وزیر کشور، موسی‌پور معاون پارلمانی این وزارت‌خانه، اغلب استانداران، طلا فرماندار تهران، لطفی زاده دبیر شورای عالی ترافیک کشور،‌ کوثری عضو کمیسیون امنیت ملی و شماری از نمایندگان مردم در مجلس نیز از دیگر چهره‌های حاضر در برنامه تودیع وزیر کشور بودند.

*حاج سید‌‌احمد صدر جوادی، اکبر هاشمی رفسنجانی، محمد رضا مهدوی کنی، کمال‌الدین نیک‌روش، علی اکبر ناطق نوری، علی اکبر محتشمی پور، عبدالله نوری، علی محمد بشارتی، موسوی لاری، مصطفی پورمحمدی، علی کردان، صادق محصولی وزرای 14 دوره قبلی وزارت کشور بوده‌اند.


  

توی این هیر و ویر کروبی باید زیر ابروی منافقین را هم بگیرد! (خبر ویژه)

عضو متواری گروهک منافقین مجدداً از کروبی خواست از منتظری عذرخواهی کند و پا جای پای او بگذارد. ایرج مصداقی در گفت وگو با یک نشریه ضدانقلاب که در خارج از کشور منتشر می شود، درباره دلیل نامه نگاری های اخیرش به کروبی اظهار داشت: یک دلیل همان نقطه مثبتی بود که من از آقای کروبی دیدم. در هفته های گذشته و دو ماه گذشته، ایشان در مقابل نظام و ولایت فقیه ایستاد و درست هم عمل کرد. این یک انگیزه اصلی است برای این که من به ایشان نامه بنویسم و مورد خطاب قرار دهم.
وی درباره دلیل دیگر نامه نگاری های اخیرش به کروبی گفت: اینکه ایشان تا کجا خواهد ایستاد و پیش خواهد رفت آن را زمان مشخص خواهد کرد.
من می خواهم مسیری را در مقابل ایشان باز کنم، چون تصور می کنم وقتی کروبی به نظام نه گفت و مقابل آن ایستاد، راهی جلوی او باز شد. اساساً چشم او باز شد(!) به همین خاطر هم در نامه ام نوشته ام که در اولین گام ایشان باید از آیت الله منتظری عذرخواهی کند. او حتی در زمینه سازی برای برکناری آقای منتظری مشارکت داشته است. اما روی دیگر سکه این است که آقای کروبی در یک نقطه جلوی ولایت فقیه ایستاده و من امیدوارم ایشان جا پای آقای منتظری بگذارد.
این عنصر منافق فراری توضیح نداد که اگر راست می گوید چرا خودش در کشور نماند تا با نظام معارضه کند و برخی عناصر ساده لوح را به شیوه منافقین تحریک به رویارویی با جمهوری اسلامی می کند.
گروهک تروریستی منافقین با وجود نفوذ در ارکان نظام- حتی دفتر و اطلاعات نخست وزیری و دفتر رئیس جمهور وقت (بنی صدر)- در دو مقطع ورود به فاز مسلحانه و عملیات فروغ جاویدان (مرصاد) ضربات مهلکی از جمهوری اسلامی دریافت کردند و اکنون با استفاده از برخی عناصر بازی خورده یا دارای عقده های ناگشوده، سعی می کنند انتقام آن ضربات مهلک را از نظام اسلامی بگیرند. در این میان وضع کروبی عبرت آموزتر از همه است که همزمان با تنگی قافیه ادعاهای دروغی که علیه نظام مطرح کرده و برای جور کردن قافیه تقلا می کند، کسانی هم پیدا شده اند که با سماجت از وی می خواهند حالا که از جمهوری اسلامی برگشته، از آنها هم عذرخواهی کند.


  

بنی صدر صددرصد موسوی چند درصد؟ (خبر ویژه)

اصلاح طلب و اصولگرا بودن میرحسین موسوی به تایید عضو مرکزیت گروهک تروریستی منافقین رسید! حسین باقرزاده با تاکید بر اینکه میرحسین موسوی اصولگرا و اصلاح طلب واقعی است، نوشت: بسیاری از خواسته های موسوی با خواست های اپوزیسیون سکولار همخوانی دارد و اپوزیسیون براین اساس می تواند پیمان همکاری با موسوی ببندد.
عضو گروهک منافقین در سایت ایران امروز می نویسد: بسیاری از اصلاح طلبان و تحول خواهان که حول آقای کروبی جمع شده بودند، قبل از انتخابات، از موسوی به عنوان کاندیدای نظام یاد می کردند اما من در جمع کوچکی گفتم که چنین نیست و او اگر پیروز شود، در مقابل نظام خواهد ایستاد. شخصیت واقعی او در چند هفته پیش از انتخابات و تحولات پس از آن بروز کرد.
وی همچنین می نویسد: پافشاری موسوی باعث شده اصلاح طلبان دیگر هم کم و بیش بر روی اصول پافشاری کنند. البته او نیز مانند سایر اصلاح طلبان در این توهم به سر می برد که می توان از طریق تغییر در قانون اساسی، به هدف دست یافت. مهم نیست که آقای موسوی سددرسد ]صددرصد!![ درست بیاندیشد. اکنون او با بیانیه 11 آرمان های خود را مطرح کرده و بسیاری از این آرمان ها با خواست های اپوزیسیون سکولار همخوانی دارد و این امر راه را برای نزدیکی این نیروها به یکدیگر هموار می کند. اپوزیسیون همچنین می داند که برای اولین بار با کسی از جناح اصلاح طلب روبرو است که پای اصول می ایستد.
این عضو گروهک منافقین در ستایش از وجه دیگر عملکرد موسوی نوشت: او آرمان های جمهوری اسلامی را به لیبرال ترین و گشاده دستانه ترین مفاهیم تبیین می کند. این آرمان ها به تعبیری که موسوی ارائه می کند البته از درون نظام از طریق تغییر در قانون اساسی آن تحقق پذیر نیست. ولی مهم این است که اپوزیسیون با فردی این چنین روبرو است این خصوصیت اجازه می دهد که اپوزیسیون سکولار با موسوی پیمان همکاری ببندد و با حضور فعال خود به تحول از طریق دگردیسی در جمهوری اسلامی مدد برساند. این دگردیسی در مرحله ای با سد قانون اساسی روبرو خواهد شد، سدی که اصلاح طلبان اصول گرا به شمول آقای موسوی برای شکستن آن چاره ای جز عبور از جمهوری اسلامی نخواهند داشت و باید که همراه با نیروهای سکولار به تحول ساختاری در نظام حاکم بر ایران تن دهند.
گفتنی است گروهک نفاق به ویژه گروهک تروریستی منافقین در تبلیغات خود از شعارهایی نظیر «بنی صدر، صددرصد» استفاده می کردند و حالا هم همان را اعلام می کنند که موسوی اگرچه نه «سددرسد»! (صددرصد) اما به میزان بالایی می تواند به خاطر خلقیات لیبرالی و در عین حال لجوجانه به کار سواری دادن به جریان براندازی بیاید.


  
اسناد افشاگری سردار جعفری در آستانه انتشار

سخن از انتشار مستندات مربوط به افشاگری فرمانده سپاه، در حالی عنوان ‌شده که بلافاصله تاثیر خود را بر فضای رسانه‌ای اصلاح‌طلبان گذاشته است. بر این اساس تاکنون از واکنش‌های تند احزاب اصلاح‌طلب خبری نشده است.

به گزارش شبکه ایران، یک مقام مسئول در معاونت اطلاعات و امنیت سپاه گفت که افشاگری چند روز قبل فرمانده سپاه پاسداران تنها بخشی از حقایق پشت پرده بوده است.

وی همچنین گفته که این افشاگری با استناد به اطلاعات بوده و نه اعترافات متهمین کودتای مخملی.

سرلشکر جعفری در روزهای قبل در مراسمی که با حضور پیشکسوتان دفاع مقدس سخن برگزار شده بود، با ارائه مستنداتی اقدام به افشاگری علیه برخی از چهره‌های جریان اصلاحات از جمله محمد خاتمی و موسوی خوئینی‌ها کرده بود.

به دنبال این اظهارات فرمانده سپاه پاسداران، مجمع روحانیون مبارز که آبروی دبیر کل و رئیس شورای سیاست‌گذاریش را بر باد رفته می‌دید بیانیه‌ای منتشر کرد تا نسبت به این افشاگری‌ها سکوت نکرده باشد.

جبهه مشارکت نیز که این روزها به سبب اعترافات برخی از اعضای خود در دادگاه کودتای مخملی از جمله حجاریان و شریعتی در آستانه انحلال قرار گرفته، بیانیه‌ای منتشر کرد و به افشاگری فرمانده سپاه پاسداران واکنش نشان داد.

چند روز بعد هم سازمان مجاهدین انقلاب با صدور بیانیه‌ای به جمع مجمع روحانیون و حزب مشارکت پیوست تا در تولید بیانیه‌های نمایشی از این دو گروه عقب نماند.

اما با وجود انتشار بیانیه های متعدد و سخنرانی‌های چهره‌های اصلاح‌طلب در روزهای گذشته از جمله محمد خاتمی که فرمانده سپاه مستقیماً مواردی را درباره وی مطرح کرده بود، خاتمی تاکنون هیچ توضیحی در رابطه با اتهاماتش ارائه نکرده است.

رئیس بنیاد باران حتی روشنگری فرمانده سپاه را تکذیب هم نکرده است. به گفته کارشناسان سیاسی خاتمی با سکوت خود، به نوعی بر اتهاماتش "مهر تائید" زده است.

در مجموع اگرچه برخی از چهره‌های اصلاح طلب که به سبب روشنگری فرمانده سپاه خود را در آستانه پاسخگویی به مردم و محاکمه می‌بینند، این روزها می‌کوشند تا با انتشار بیانیه و انجام مصاحبه از اهمیت این حقایق بکاهند.

اما با توجه به رویدادهای اخیر و افشاگری برخی سران اصلاح‌طلب در دادگاه، افشاگری‌ سردار جعفری با پذیرش مردم همراه شده به طوری که مطالبه عمومی برای محاکمه سران اصلاحات موید این امر است.

از این روست که گفته می‌شود هجمه گسترده گروه‌های اصلاح‌طلب به دادگاه‌های کودتای مخملی و روشنگری فرمانده سپاه نه تنها از اهمیت اعترافات نکاسته بلکه بر آن افزوده است.

این هجمه در شرایطی روی داده که به گفته مقام آگاه مورد اشاره افشاگری فرمانده سپاه تنها بخشی از حقایق پشت پرده بوده و مستندات اطلاعات مربوطه که بسیار فراوان و متعدد است به مقامات قضایی تحویل شده و در صورت نیاز و صدور مجوز قضایی در اختیار افکار عمومی قرار خواهند داد.

سخن از مستندات مربوط به افشاگری فرمانده سپاه که تنها بخشی از حقایق پشت پرده بوده، در حالی عنوان ‌شده که بلافاصله تاثیر خود را بر فضای رسانه‌ای اصلاح‌طلبان گذاشته است.

بر این اساس تاکنون از واکنش‌های تند احزاب اصلاح‌طلب خبری نشده است. به همین دلیل گرچه هنور برای انتشار این مستندات، مجوز قضایی صادر نشده اما انفعال احزاب اصلاح‌طلب در برابر این موضوع امری طبیعی به نظر می‌رسد چرا که این بار صدور بیانیه نمی‌تواند اذهان عمومی را از اسناد پشت پرده منحرف کند.


  
توزیع رایگان یک روزنامه اصلاح طلب در مترو

روزنامه اصلاح طلب «فرهنگ آشتی»، روز گذشته در تیراژی وسیع در نقاطی از مترو تهران بویژه در ایستگاه نواب و حوالی مسجد لولاگر به صورت رایگان توزیع شد.

به گزارش شبکه خبر دانشجو، در حالی این روزنامه اصلاح طلب در نقاط پر رفت و آمد به صورت رایگان توزیع می شد که در صفحه اول این روزنامه نقل قولی از هاشمی رفسنجانی با عنوان «در راه احقاق حق ساکت نمی نشینیم» در کنار مطلبی با عنوان «بسته پیشنهادی احمدی نژاد برای حل مشکلات بشریت» به چشم می خورد.

پیش از این نیز برخی اقدامات تامل برانگیز سیاسی و تبلیغاتی در مترو تهران به سود یک جریان خاص سیاسی مشاهده شده بود که با سکوت و بعضا همراهی مدیریت این شرکت مواجه شده بود.

شرکت مترو تهران تحت مدیریت محسن هاشمی - فرزند ارشداکبر هاشمی رفسنجانی - اداره می شود.


  
+ سلام


+ چه باحال هر وقت من هستم هیشکی نیست


+ چه خبرا؟


+ جاتون خالی تو کتابخانه داریم میدرسیم


+ دیروز یکی زنگ زده میگه شمارت با اسمت تو لیست شیطان پرستاست مگه میشه؟


+ بی بی سی به سیم آخر زد! تلویزیون دولتی انگلیس، برای تاثیرگذاری بر راهپیمایی 22 بهمن، پخش 24 ساعته برنامه های خود را آغاز کرده است.




+ فراخوان کروبی 10 صبح فلکه دوم صادقیه




+ چقدر لاشی ها زیاد شدن امروز میخواستم حاله یکیشونو بگیرم دسبند سبز میبندند میرن مکان


+ همت و موج اندیشه و فرهنگ آشتی رفع امتیاز شد


+ نظرتون راجع به برنامه رو به فردا چیه؟






طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ