حاج منصور ارضی، از مداحان مشهور تهران، نسبت به برخی از موضع گیری های اخیر علیه رئیس جمهوری انتقاد کرد و گفت: احمدی نژاد مظلوم است.
به گزارش ایرنا، وی که در جلسه هفتگی زیارت عاشورا در حسینیه صنف لباس فروش ها سخن می گفت، با اشاره به انتقادات اخیر علیه احمدی نژاد به دلیل تاخیر در برکناری مشایی گفت: احمدی نژاد نهایتا مرتکب مکروه شده اما برخی حرام انجام می دهند.
ارضی انتقادات اخیر از احمدی نژاد و ایجاد جو رسانه علیه رئیس جمهور را در راستای تضعیف وی پیش از تنفیذ عنوان کرد.
وی از نیروهای ارزشی و اصولگرا خواست با تقویت ایمان خود و توجه به تاکیدات رهبری در دیدار با قاریان قرآن، از طرح انتقادات غیر اصولی از رئیس جمهور دست بردارند.
وی گفت: بنده خود نیز به احمدی نژاد در خصوص انتخاب مشایی انتقاد کردم، اما این حق رئیس جمهور است که همکاران خود را انتخاب کند.
وی انتقادات به استناد رئیس جمهوری بر قانون اساسی در نامه اعلام کناره گیری مشایی به رهبرمعظم انقلاب را وارد ندانست و گفت: این تاکید قانونی در یک نامه رسمی، با توجه به انتقاداتی که در زمینه عدم توجه به قانون مطرح می شود، به جا بوده است.
وی همچنین با اشاره به سخنان اخیر هاشمی رفسنجانی مبنی بر ضرورت آزادی بازداشت شده های اغتشاشات اخیر، گفت: نباید زحمات سپاه، بسیج و ناجا را در کنترل اغتشاشات تباه شود.
بی توجهی برخی نمایندگان به مذاکرات مجلس در حین بررسی طرح ها و لوایح و سایر نمایندگان مجلس بار دیگر در حین رای گیری در جلسه علنی روز سه شنبه نمود یافت.
به گزارش ایرنا، نمایندگان مجلس در حین بررسی طرح دو فوریتی اصلاح قانون بودجه 1388 کل کشور و با وجود این طرح از اهمیت بالایی برای آنان برخوردار بود، به مذاکرات و پیشنهادات همکارانشان بی توجه بودند.
این بی توجهی موجب شد تا دو نماینده در قالب دو پیشنهاد مجزا خواستار حذف یک عبارت واحد از طرح اصلاحیه بودجه شوند اما در حالی که نمایندگان مجلس پیشنهاد اول را رد کرده و به آن رای ندادند، پشنهاد نماینده دیگر را پذیرفتند و به آن رای موافق دادند.
این تفاوت در آرای نمایندگان در حالی بود که محتوای دو پیشنهاد یکی بود اما یکی در قالب حذف کل و دیگری در قالب حذف جزء مطرح شد.
** در حین جلسه علنی مجلس، نمایندگان مشغول جمع آوری امضا از همکارانشان برای بیانیه های خود بودند به طوری که یکی از این بیانیه ها در حالی که به شکل طومار بلندی تهیه شده بود، بارها از یک سوی صحن توسط نمایندگان به سوی دیگر صحن کشیده می شد تا هر لحظه بر تعداد امضاهای آن افزوده شود.
در پایان جلسه علنی مجلس سه بیانیه با موضوعات " سوانح هوایی"، " تقدیر از هیات رییسه مجلس" و " تقدیر از ولایتمداری و خدمات محسنی اژه ای وزیر سابق اطلاعات" در صحن مجلس قرائت شد که دو بیانیه پایانی به امضای بیش از 200 نماینده مجلس رسیده بود که نشان می داد نمایندگان تا چه میزان برای جمع آوری امضا به تکاپو افتاده اند.
** بی توجهی نمایندگان به مذاکرات صحن، عدم شرکت آنان در رای گیری تذکرات رییس مجلس را در پی داشت. لاریجانی زمانی که رای گیری اعلام می شد با اعلام اسامی نمایندگانی که در حال تردد و مذاکره در صحن علنی بودند، آنان را دعوت به شرکت در رای گیری می کرد.
** مجلس امروز میزبان وزیر آموزش و پرورش بود تا این وزیر کابینه در روزهای پایانی عمر دولت برای پاسخ به سوال " نادر قاضی پور" نماینده ارومیه درباره استخدام پذیرفته شدگان در آزمون این وزارتخانه در صحن مجلس حضور یابد.
** بی توجهی به مذاکرات حتی به هیات رییسه مجلس نیز کشیده و موجب شد تا وزیر آموزش و پرورش برای پاسخگویی به سوال مربوطه بر خلاف آیین نامه سه بار در جایگاه سخنران مجلس حاضر شود که این موضوع تذکر " عباس رجایی" نماینده اراک را در پی داشت.
بر اساس آیین نامه داخلی مجلس، وزیر مربوطه دو بار می تواند در جایگاه سخنران مجلس حاضر و به سوال نماینده پاسخ دهد.
** نماینده ارومیه در حین طرح سوال خود از وزیر آموزش و پرورش به یکباره از موضوع سوال منحرف شد و خطاب به علی احمدی گفت: کم کاری و بی توجهی شما موی سیاهی بر چهره مولایمان نگذاشته است. اگر چه این اظهارات قاضی پور تذکر نماینده رودسر را برانگیخت و اعلام کرد که اظهارات همکارش هیچ ارتباطی به سوال مطرح شده از سوی وی نداشته است اما هنگامی که وزیر آموزش و پرورش در جایگاه سخنران حضور یافت، از نماینده ارومیه به خاطر اظهاراتش تشکر کرد.
** هنگامی که مجلس برای اظهار نظر درباره پاسخ وزیر آموزش و پرورش درباره استخدام معلمان حق التدریسی وارد رای گیری شد، با وجود آنکه علی احمدی بارها اعلام کرد که موضوع سوال مطرح شده منتفی شده زیرا تمامی 10 هزار نفری که در آزمون استخدامی این وزارتخانه پذیرفته شده بودند به استخدام این وزارتخانه درآمده اند، اما نمایندگان با مخالفت با نظر وزیر، اعلام کردند که از پاسخ او قانع نشده اند که این موضوع تعجب محمدحسن ابوترابی فرد که ریاست جلسه علنی مجلس را بر عهده داشت، بر انگیخت.
** بی توجهی برخی نمایندگان به مذاکرات صحن علنی در حالی صورت می گیرد که به گفته مصطفی ذوالقدر نماینده هرمزگان در مجلس هزینه برگزاری هر دقیقه جلسه علنی دو میلیون تومان برآورد شده است. در همین راستا مجلس شورای اسلامی برای جبران کسری بودجه خود در جلسه علنی روز سه شنبه طرح اصلاح قانون بودجه را تصویب کرد تا بودجه مجلس در سال جاری به صورت 100 درصدی اختصاص یابد اما کسری بودجه موجود از بودجه دستگاه های اجرایی و بویژه از بخش بودجه های عمرانی تامین شود.
امحای مشروبات الکلی و مواد مخدر در محیط زیست بدون استفاده از روش صحیح توسط نهادهای مسئول، از آنجایی که تهدیدی جدی برای محیط زیست کشورمان است، اداره کل محیط زیست استان تهران را وادار به عکسالعمل کرد.
به گزارش فارس، امحای مواد مخدر و مشروبات الکلی به عنوان روشی نمادین برای نشان دادن مبارزه با این مواد از مدتها پیش مورد توجه مسئولان است. اما به نظر میرسد روش امحای این مواد و محل آن باید مورد بازنگری قرار گیرد و بهتر است امحای این مواد خارج از شهر و مناطق مسکونی باشد و به گونهای عمل شود که موجب آلودگی آب، خاک یا هوا نشود.
صدرالدین علیپور، استاد دانشگاه درباره دفن مواد زائد مایع و جامد در طبیعت گفت: دفن این مواد دارای یکسری قوانین و مقررات است و شرایطی باید وجود داشته باشد تا دفع این مواد به صورت بهداشتی انجام شود.
این استاد دانشگاه گفت: هرگونه رهاسازی مادهای که وارد طبیعت شود از لحاظ محیط زیستی ممنوع است و معضلات مربوط به خودش را خواهد داشت.
علیپور گفت: به لحاظ آلودگی ورود هر گونه مادهای غیر از ترکیبات اصلی آب و خاک باعث آلودگی میشود و اثرات مخربی را به همراه خواهد داشت و اگر در دسته مواد زائد خطرناک باشد، بدون شک اثرات مخرب بیشتری در پی دارد.
* ورود الکل به آب اثرات مخربی به همراه دارد
وی گفت: الکل نیز چون از ترکیبات اصلی آب نیست، میتواند اکوسیستم آب را تغییر دهد و اثرات مخربی به همراه خواهد داشت و ممکن است ماندگاری کمتری داشته باشد.
این استاد دانشگاه افزود: هر گونه ترکیب که وارد آب شود آلودگی محسوب میشود و اثرات مخرب را به همراه خواهد داشت.
گزارش خبرنگار اجتماعی فارس حاکی است: چند روز پیش یکی از کلانتریهای منطقه مهرآباد اقدام به انهدام محمولهای از مشروبات الکلی در تهران کرد، که ظاهراً بدون هماهنگی با محیط زیست صورت گرفته بود.
با وجود اینکه امحای مشروبات الکلی مورد تأیید همگان است اما نحوه عملکرد و روش امحای آن تعجب همگان را بر انگیخت.
عصر روز چهارشنبه محمولهای از مشروبات الکلی توسط مأموران نیروی انتظامی کلانتری مهرآباد در روخانه کن و پایین فرودگاه مهر آباد از بین رفت. اما با توجه به اینکه کلانشهر تهران همواره با کمبود آب یا مشکلاتی در زمینه آلودگی آب مواجه بوده این گونه اقدامات بدون در نظر گرفتن ملاحظات زیست محیطی میتواند سلامت آب رودخانه کن را به عنوان یکی از منابع تولید کننده آب تحت تأثیر قرار دهد.
تمام قوطیها و شیشههایی که قابل بازیافت بودند، بدون توجه به تمام برنامهریزیها برای حفظ محیط زیست، در رودخانه رها شدند.
این عمل باعث شد که فضای زشتی ایجاد شود؛ ضمن اینکه محل تردد و رفت و آمد مردم نیز بود.
* سازمانها برای امحاء مواد مخدر و مشروبات الکلی به محیط زیست اطلاع نمیدهند
داریوش گلعلیزاده، معاون اداره محیط زیست استان تهران در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی فارس، ضمن ابراز بیاطلاعی از این گونه تصمیمگیریها گفت: افرادی که چنین اقداماتی را انجام میدهند و درصدد هستند موادی را امحا کنند بهتر است به محیط زیست نیز اطلاع دهند.
*نامه محیط زیست به استانداری درباره امحای مواد مخدر و مشروبات الکلی
وی گفت: به همین دلیل با استانداری مکاتباتی را انجام دادهایم و از استانداری خواستیم تا تدابیری در جهت هماهنگی با سازمان محیط زیست در مواقعی که سازمانهای مختلف برای انهدام مواد مخدر و مشروبات الکلی اقدام میکنند، اتخاذ شود.
شاهرخ رامین، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی نیز در اینباره گفت: هر گونه آلاینده میتواند منابع آب و خاک را آْلوده کند، ضمن اینکه آلایندهها اجتناب ناپذیر هستند و وارد آب، خاک و هوا میشوند.
وی با اشاره به ورود الکل به آب رودخانه کن گفت: در خیلی از مواقع آلایندهها وارد محیط زیست میشوند اما به دلیل میزان کم نمیتوانند در محیط زیست اثرگذار باشند. در این مورد نیز اگر میزان الکل کم باشد و آب رودخانه نیز زیاد باشد احتمال ایجاد آلودگی کمتر است.
این نماینده مجلس تأکید کرد: با این حال حق نداریم بدون محاسبه هر نوع آلایندگی را مستقیم وارد محیط زیست کنیم.
* نهادهای مسئول برای امحاء مواد مخدر با حساب و کتاب عمل کنند
وی با بیان اینکه روشهای قابل اطمینان زیادی برای نابودی مواد مخدر و مشروبات الکلی وجود دارد، گفت: قوانین محیط زیست بسیار قوانین محکم و روشنی هستند ضمن اینکه نیروی انتظامی نیز که سمبل قانونگرایی است قطعاً باید به قوانین احترام بگذارد و رعایت کند.
رامین با بیان اینکه تصمیمگیریهای سریع صورت گرفته توسط نیروی انتظامی بدون هیچ تعمقی باعث چنین پیشامدهایی شده است، گفت: قطعاً مسئولان نیروی انتظامی به اشتباه خود در این گونه عملکردها واقف هستند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس، تحقیقات شرکت آب منطقهای سازمان محیط زیست برای بررسی دقیق اتفاق رخ داده همچنان ادامه دارد.
شبکه ایران: یک روز بعد از انتشار نامه سرگشاده محمد خاتمی، مهدی کروبی و میرحسین موسوی به مراجع تقلید تنها شیخ یوسف صانعی که به عنوان مرجعی اصلاحطلب شناخته میشود، به آن پاسخ داد.
او که تاکنون هیچیک از نامههای موسوی را بیجواب نگذاشته، در نامه خود ضمن ابراز نگرانی از برخی اتفاقات پس از انتخابات، نسبت به آزادی تمام زندانیان ابراز امیدواری کرده است.
صانعی که پس از اظهار نظرهای اخیر خود در خصوص اتفاقات بعد از انتخابات و صدور بیانیهای درباره نامشروع بودن دولت نهم، از سوی شخصیتهای مطرح دینی مورد انتقاد قرار گرفته بود، در ادامه همراهی با موسوی و یارانش، آزادی تمام زندانیان اخیر را خواستار شده است.
او پیش از این نیز به همراه منتظری، شیخ مطرود از سوی امام، نامه میرحسین به مراجع را که پس از اعلام نتایج نهایی انتخابات دهم نوشته شد، بیجواب نگذاشت تا بر اساس آنچه موسوی "زیان عظیم مردم" نامید، وارد صحنه شود.
صانعی و منتظری البته پس از آن با صدور بیانیههایی موسوی و دیگر سران جبهه اصلاحات را در دامن زدن به موضوع اعترافگیری از آشوبگران زندانی، همراهی کردند و خواستار آزادی زندانیان حوادث اخیر شدند.
اما این نامه نگاریهای سیاسی در جبهه اصلاحات که آغاز
با این همه نمایندگان ملت معتقدند که سران آشوبگران و اغتشاشگران باید به مجازات رسیده و به مردم معرفی شوند چرا که ملت ایران خواستار شناسایی برهمزنندگان نظم و امنیت جامعه است.
در این زمینه فرهاد تجری نایب رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در گفتگو با "شبکه ایران" خواستار اجرای قانون در خصوص عاملان اصلی جنایت های اخیر تهران شد و افزود: کسانیکه در بازداشت به سر می برند مراحل قضایی را طی می کنند بنابراین هیچ گونه اعتراف گیری یا شکنجه ای که موجب اذیت بازداشت شدگان شود وجود ندارد.
وی در ادامه در خصوص پیگیری وضعیت بازداشت شدگان و اتفاقات اخیر نیز گفت:کمیتهای متشکل از کمیسیون قضایی ،امنیتملی ، آموزش و ریاست مجلس این قضیه را پیگیری میکنند.
وی با عنوان این مطلب که از لحاظ قضایی و حقوقی اصل بر اجرای عدالت برای همه است، افزود: با شناختی که از قوهی قضائیه داریم امکان زیرپا گذارده شدن عدالت را نداریم.
نائب رئیس کمسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی بحرانی خواندن فضای کشور توسط برخی مسئولان را موجب ایجاد بحران در کشور خواند و اظهار داشت: نباید با نامهنگاریها و صحبتهای خود فضای جامعه را ملتهب کرد.
تجری به تلاش سران اصلاحطلب برای متهم کردن قوه قضائیه به اعترافگیری نیز واکنش نشان داد: ما در جامعه بدوی زندگی نمیکنیم که بعضی بخواهند به دستگاه قضایی تهمت اعترافگیری بزنند.
همچنین کوچکزاده نماینده مردم تهران درباره خواسته موسوی و یارانش که مورد تاکید صانعی نیز قرار گرفته، گفت: کسانی که خواستار آزادی بی قید و شرط افرادی هستند که به جان و مال مردم تعرض کرده و امنیت جامعه را به خطر انداختهاند توقع بیجایی دارند.
وی اظهار داشت: در شرایط حاضر آزاد کردن مجرمانی که جان و مال و امنیت را به خطر انداختهاند ترحم بر پلنگان تیز دندانی است که امنیت را از جامعه سلب کردهاند