بنگاه خبری بی بی سی که نقش زیادی در آشوب های پس از انتخابات ریاست جمهوری ایران داشت و مخصوصاً در القای شبهه انجام «تقلب گسترده» در انتخابات سنگ تمام گذاشته بود، بالاخره پس از هفته ها دروغ پردازی و توهم پراکنی مجبور شد به سلامت انتخابات ریاست جمهوری در ایران اعتراف کند.
کیهان نوشت:«صادق صبا» مدیر شبکه بی بی سی فارسی که اواخر سال گذشته جهت تأثیرگذاری بر انتخابات ریاست جمهوری ایران راه اندازی شد، در گفت وگو با برنامه «جام جهان نما» گفت: اصلاح طلبان تاکنون نتوانسته اند دلیلی برای تقلب در انتخابات ارائه دهند و نامزد شکست خورده این جریان نباید دیگر بر موضوعی مانند تقلب و ابطال انتخابات ریاست جمهوری ایران که اکنون به فراموشی سپرده شده است، اصرار کند.
وی در ادامه می افزاید: شخص موسوی هم به خوبی می داند که در این انتخابات نهایتاً 13 میلیون نفر به وی رأی داده اند نه بیشتر.
مدیر شبکه فارسی بی بی سی در پایان تصریح می کند: ما شاهد تغییر رویکرد از سوی نامزدهای معترض به انتخابات ریاست جمهوری ایران هستیم و آن ها باید به سمت پذیرش نتایج این انتخابات قدم بردارند.
گفتنی است که روند انتخابات ریاست جمهوری و گردش کار آن همراه با بی پایه بودن ادعای مدعیان اصلاحات و مخصوصاً اعتراف صریح و مستند برخی از افراد حاضر در حلقه های اول این جریان مبنی بر دروغ بودن ادعای تقلب در انتخابات، کمترین زمینه ای برای دمیدن بیشتر در این شیپور فریب باقی نگذاشته است و برخی از رسانه های غربی، نظیر بی بی سی که به منظور مقابله با جمهوری اسلامی ایران راه اندازی شده اند، به خوبی می دانند که ادامه ادعای تقلب در انتخابات، آب در هاون کوبیدن است ضمن آن که بی اعتباری بیشتر این رسانه ها را در پی خواهد داشت. از این روی ساده اندیشی است اگر اعتراض بی بی سی را ناشی از پی بردن این رسانه انگلیسی به سلامت انتخابات ارزیابی کنیم بلکه بی بی سی با این اعتراف سعی دارد، ننگ خیانت رسانه ای خود طی چند ماه گذشته را پاک کرده و برای ادامه کینه توزی و توهم پراکنی در موارد دیگر، به اصطلاح کسب اعتبار کند!