سردبیر نشریات زنجیره ای پس از لو رفتن ارتباطات دامنه دارش با سفارت انگلیس، به تخطئه دادگاه متهمان اغتشاشات پرداخت و خواستار «آشتی ملی» شد.
کیهان نوشت:محمود شمس (ماشاءالله شمس الواعظین) در واکنش به اظهارات تحلیلگر ارشد سفارت انگلیس در دادگاه، به شبکه العربیه گفت: سیر دادگاه به چهره ایران لطمه وارد می کند. این مایه ننگ است برای ایران و برای کشوری که به مردم خود احترام نمی گذارد. دستگیری تحلیلگر سیاسی سفارتخانه توهین به نظام است(!)
وی افزود: چرا دولت ایران برای حل مشکل کنونی از جمله مسئله دخالت خارجی ها در امور داخلی ایران دست به یک آشتی ملی نمی زند؟
سردبیر نشریات زنجیره ای توقیف شده همچنین درباره اظهارات حسین رسام در دادگاه به این جمله مبهم بسنده کرد که «من او را به طور شخصی می شناسم». وی درعین حال به توجیه عملکرد سفارت انگلیس پرداخت و گفت: کنترل و زیر نظر قراردادن مردم ایران از لحاظ رفتار و فعالیت توسط سفارتخانه ها یک امر طبیعی است تا این سفارتخانه ها بتوانند نحوه برقراری مناسبات با کشور میزبان را تهیه کنند.
گفتنی است حسین رسام تحلیلگر سفارت انگلیس در دادگاه روز شنبه با اشاره به جمع آوری 5ساله اطلاعات برای سفارتخانه مذکور و جذب 50نفر در این رابطه، از عطریانفر، لیلاز و شمس الواعظین به عنوان مرتبطین خود نام برده و گفته بود: سفارت از این طریق اقدام به جمع آوری اطلاعات می کرد... سفارت سالانه 300هزار پوند برای کمک به سازمان های غیردولتی ایرانی هزینه می کرد... از حدود 4 ماه پیش از انتخابات جلسات مختلفی با حضور فعالان سیاسی به ویژه اصلاح طلبان تشکیل و اطلاعات لازم جمع آوری می شد.
محمود شمس که از جمله دریافت کنندگان جایزه های مالی از برخی سازمان های غربی و آمریکایی به شمار می رود، سردبیری نشریه کیان و روزنامه های جامعه، توس، نشاط و عصر آزادگان را برعهده داشت و برای اولین بار از طریق این طیف نشریات بود که پای سفرای خارجی به ویژه انگلیس به مطبوعات ایرانی باز شد.از وی به عنوان عنصری دلال و کارچاق کن در عرصه مطبوعاتی یاد می شود.
زمانی عطاءالله مهاجرانی وزیر وقت ارشاد- که اولین قهوه را در روزنامه جامعه خورد و عکس صمیمانه این حضور در صفحه نخست روزنامه مذکور چاپ شد- درباره به زندان افتادن محمود شمس گفته بود زندان کفاره مستی های بی حساب شمس الواعظین است. مهاجرانی البته بعدها وجود پایگاه مطبوعاتی دشمن را که خود در راه اندازی آن نقش ایفا می کرد، انکار نمود تا امروز که عملا در حد پادوها و سلطنت طلبانی چون مسعود بهنود تنزل یافته و به عنوان مستخدم فصلی بی بی سی عمل می کند و یافته ها و تحلیل های سفارت انگلیس را از پشت صفحه بی بی سی بازگو می کند.