به گزارش ایرنا،
این گزارش می گوید شرایط بسیاری از این مبتلایان نیز به چنان وخامتی که بستری شدن در بیمارستان ها را ضروری کند نخواهد رسید.
در این گزارش همچنین امده است که برجسته ترین تفاوت این نوع آنفلوانزا با سایر انواع آنفلوانزا در این است که قربانیان این بیماری بیشتر در میان نوجوانان و میانسال ها هستند در حالی که قربانیان انواع دیگر معمولا سالمندان و افراد ضعیف هستند.
دکتر توماس فریدن سرپرست این انجمن گفته است که ارقام و آمار منتشر شده از سوی این انجمن کم و بیش با ان چه که ماه گذشته از سوی مرکز پیشگیری و کنترل بیماری های آمریکا پیش بینی شده بود مطابقت دارند.
از سوی دیگر مارک لیپسیچ متخصص بیماری های همه گیر از مدرسه بهداشت عمومی هاروارد در مورد ارقام ارائه شده گفته است که این ارقام در واقع پیش بینی علمی نبوده و صرفا بیان احتمالات هستند .
وی در عین حال یاد آور شده است که دلیل احتمال شیوع گسترده این بیماری این است که این ویروس به طور برجسته ای با سایر انواع ویروس هایی که در سال های اخیر شاهد آن ها بوده ایم متفاوت است و بنا بر این اکثریت مردم درمقابل آن مصونیت تدریجی پیدا نکرده اند.
کاتلین سیبلیوس وزیر بهداری و بهزیستی آمریکا روز چهار شنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی در آتلانتا در ارتباط با نوع این ویروس گفت:" این بیماری از انواع آنفلوانزایی که ما به آن عادت کرده ایم نیست و تا زمانی که به فصل شیوع آنفلوانزا نرسیم قادر به تشخیص این که تا چه اندازه جدی است نخواهیم بود".
اوایل هفته نیز تیم مشاوران علوم و فناوری باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا با انتشار نتایج تحقیقات خود, به مقامات دولتی در مورد تهدیدات جدی شیوع این بیماری در سراسر آمریکا با فرارسیدن فصل سرما هشدار دادند.
کاخ سفید نیز در بیانیه ای تصریح کرد
تیم مشاوران اوباما گفتند به این نتیجه رسیده اند که تاکنون اقداماتی که از سوی دولت صورت گرفته از نظم وترتیب خوبی برخوردار بوده و تلاش هایی که تا کنون برای آمادگی در مقابل شیوع این ویروس صورت گرفته پایه و اساس علمی داشته اند.
این مشاوران در عین حال به منظور تقویت این آمادگی ها سفارشات و دستور العمل های تازه ای نیز پیشنهاد کرده اند.
از جمله راهنمایی ها و پیشنهاداتی که علاوه بر توصیه های بهداشتی برای عامه مردم در این گزارش پیش پای مسئولین دولتی گذاشته شده می توان به تسریع در تولید واکنس های لازم, روشن ساختن اولویت ها در تزریق واکسن مذکور ,تقویت تلاش ها برای ردگیری پندمی (فراگیری جهانی)در زمانی کوتاه تر و پیشرفت
و تقویت استراتژی های ارتباطاتی اشاره کرد.
یکی از موسسات تحقیقاتی آمریکایی نیز گفته است در اثر بررسی های خود به این نتیجه رسیده بهترین شیوه برای جلوگیری از همه گیر شدن این بیماری تزریق واکسن بیماری به کلیه کودکان دبستانی و اولیای آن ها پیش از شیوع بیماری خواهد بود.