عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: اکنون اکثر منابع درسی علوم انسانی در دانشگاههای ما ترجمه غربیهاست و این یعنی اینکه با هزینه نظام جمهوری اسلامی فارغالتحصیلان سکولار تحویل جامعه میدهیم.
به گزارش فارس، حسن رحیم پور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی دیروز پنجشنبه در مراسم افطاری که از سوی جامعه اسلامی مهندسین در دانشگاه امام صادق(ع) برگزار شد با بیان اینکه در انتخابات اخیر ریاست جمهوری بسیاری از صفبندیها و مرزبندیها به هم ریخت گفت: صفبندی جریانهای سیاسی در انتخابات ریاست جمهوری دهم دیگر چپ و راست و یا سنتی و مدرن نبود. در این انتخابات کسانی حرفهایی زدند که هرگز تصور نمیشد اینگونه حرفها را چنین افرادی گفته باشند.
وی با بیان اینکه پدیده «متدین سکولار» در کشور رواج یافته است، اظهار داشت: کسانی که در کشور با همین قانون اساسی در راس کارها بودند امروز سخنانی بر زبان جاری میکنند که در دهه 60 علیه آن حرف میزدند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی یادآور شد: افرادی هستندکه در دهه 60 به نام ملی شدن همه چیز را میخواستند دولتی کنند اما امروز نه تنها اقتصاد بلکه دین و اخلاق مردم را هم میگویند یک مسئله خصوصی و شخصی است.
ازغدی با اشاره به اینکه گفتمان حاکم بر کشور در دهه 70 با گفتمان امام و انقلاب فاصله گرفت، عنوان کرد: در دهه 70 یک جریان متدین سکولار در کشور حاکم شد که از لحاظ شخصیتی متدین بودند ولی وقتی میخواستند برای کشور تصمیم بگیرند تصمیماتشان با تصمیمات جریان سکولار فرقی نداشت.
وی تصریح کرد: هم اکنون نیز حکومت متدین داریم ولی با حکومت دینی فاصله داریم و اکنون اکثر منابع درسی علوم انسانی در دانشگاههای ما ترجمه غربیهاست و این یعنی اینکه با هزینه نظام جمهوری اسلامی فارغالتحصیلان سکولار تحویل جامعه میدهیم.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص حرکت انقلاب در 30 سال بعد از پیروزی آن گفت: در سی سال اخیر جمهوری اسلامی ایران با وجود داشتن قانون اساسی مشخص به صورت زیگزاگی حرکت کرده است در این سی سال دولتهایی نظیر دولت مهندس بازرگان، دولت بنیصدر، دولت شهید رجایی، دولت شهید باهنر، دولت زمان جنگ، دولت آقای هاشمی رفسنجانی، دولت خاتمی و دولت احمدینژاد هرکدام جهت خاصی از تئوریهای سوپر سرمایهداری تا تئوریهای دو آتشه سوسیالیستی در اقتصاد کشور ما آزمایش شد.
رحیم پور ازغدی تاکید کرد: در دهه 70 برخی مسئولان درجه یک کشور راجع به حکومت دینی حرفهایی میزدند که نوشته دیگران بودند و آنها حرفهایی میزدند که حتی خودشان هم به آن آگاهی چندانی نداشتند.
وی افزود: میگفتند اینکه در راس نظام افراد متدین باشند کافی است ولی معتقد بودن حکومت به روش سکولاری اداره شود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: چند سالی است که در کشور مجلس و دولت با رای مردم در اختیار جریانی قرار گرفته است که در صدد تحقق حکومت اسلامی است، این جریان تلاش میکند نه به سمت سکولاریسم حرکت کند و نه به سمت طالبانیسم شیعی حرکت کند.
رحیم پور ازغدی در ادامه سخنان خود به نقش احزاب سیاسی اصولگرا در مدیریت بحرانهای جامعه اشاره کرد و گفت: در قضایای اخیر انتخابات ریاست جمهوری اگر مدیریت مقام معظم رهبری نبود کار به جنگهای داخلی و خیابانی کشیده میشد، در چنین شرایطی احزاب، نخبگان و روشنفکران باید تمهیداتی بیندیشند تا بتوانند بحرانها را مدیریت کنند بدون اینکه نیازی به تدبیر رهبری باشد.
وی ادامه داد: احزاب به جای اینکه در ایام انتخابات فعال باشند باید کار اصلی خودشان را در ایام مابین انتخاباتها انجام دهند و قبل از اینکه پدیدهای به بحران تبدیل شود برای آن راهحل ارائه دهند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان داشت: احزاب سیاسی باید با این تصور فعالیت کنند که ممکن است در دهه آینده دوستانی که اکنون دولت و مجلس را در اختیار دارند در دولت و مجلس نباشند.
وی تصریح کرد: اکنون در کشور ما پدیدههایی مانند بیکاری فارغالتحصیلان دانشگاهها و افزایش طلاق که کانون خانوادهها را تهدید میکند وجود دارد و احزاب برای این موارد باید قبل از اینکه به بحران تبدیل شوند راه چاره ارائه دهند.