بسیاری از شرکتهای بزرگ آلمانی به دلیل نگرانی نسبت به جاسوسی صنعتی و سایر نگرانیهای امنیتی، دسترسی به فیس بوک و سایر سایتهای شبکه اجتماعی را مسدود میکنند.
به گزارش ایسنا، بر اساس گزارش هفتهنامه اقتصادی ویرتس شاوفتس ووشه، بسیاری از شرکتهایی که در شاخص Dax-30 blue-chip قرار دارند، استفاده کارمندانشان از چنین سایتهایی را در محل کار یک خطر غیرقابل قبول میدانند.
به گفته نماینده Commerzbank که دومین بانک بزرگ آلمان است، بسیاری از سایتهای شبکه اجتماعی به دلیل نگرانیهای امنیتی، برای بیشتر کارمندان این بانک دیگر دسترسپذیر نیست.
شرکت سازنده مصالح ساختمانی هایدلبرگ سمنت نیز پس از غیرقانونی اعلام کردن فیس بوک و سایت میکرووبلاگنویسی توییتر به نتایج مشابهی رسید و سازنده خودروی فولکس واگن نیز شبکههای اجتماعی مختلف را ممنوع کرده است.
سازنده خودروی پورشه اخیرا دسترسی به فیس بوک را به دلیل نگرانی نسبت به جاسوسی صنعتی محدود کرده و گروه انرژی E.ON و غول گاز صنعتی Linde نیز دسترسی به فیس بوک و سایت اشتراکگذاری ویدیویی یوتیوب را در برخی از دفاترشان محدود کردهاند.
بر اساس این گزارش، فراتر از خطر کارمندانی که اسرار تجاری را در چتهای آنلاین برملا میکنند، شرکتها نگرانند چنین سایتهایی بتوانند آنها را در معرض ویروسهای رایانهیی قرار بدهند که تنها با کلیک برروی یک لینک در صفحه کاربر چنین سایتهایی، منتقل میشوند.
بررسی شرکت امنیت آی تی Clearswift نشان میدهد که 30 درصد از شرکتهای آلمانی نگرانند کارمندانشان درصورت دسترسی نامحدود به سایتهای شبکه اجتماعی، از کار باز بمانند. با این همه گروه بزرگتر 56 درصد نگرانیهای امنیتی را دلیل اصلی برای محدود کردن چنین سایتهایی میدانند.