یکی از نامزدهای سابق کرسی ریاست جمهوری در آمریکا گفته است زلزله هائیتی تاوان معامله مردم آن کشور با شیطان است ؛ معامله ای که آنان به این ترتیب می خواستند از دست فرانسوی ها نجات پیدا کنند.
به گزارش ایرنا،"پت رابرتسون" در یک برنامه تلویزیونی ویژه تبلیغ مسیحیت به نام "کلوپ 700 " گفت هائیتی پیش از این در زیر پاشنه پوتین سربازان فرانسه بود و ناپلئون سوم بر این کشور حکم می راند تا اینکه مردم هائیتی در یک جا جمع شده و پیمانی را با شیطان بستند.
نامزد سابق کرسی ریاست جمهوری آمریکا و واعظ پروتستان افزود: مردم هائیتی به شیطان گفتند ما خدمتگزار تو می شویم به شرطی که تو هم ما را از دست فرانسویان آزاد کنی.
وی افزود: شیطان هم این معامله را پذیرفت و هائیتی ها را از چنگ فرانسوی ها آزاد و آنان را خدمتگزار خود کرد و پس از آن بود که مردم هائیتی طلسم شدند و به این خاطر است که حوادث یکی پس از دیگری برایشان رخ می دهد.
رابرتسون 80 ساله که از طرفداران سرسخت اسرائیل هم هست،در این برنامه تلویزیونی تاکید کرد:" این داستان واقعیت دارد!"
سخنگوی ریاست جمهوری آمریکا روز پنجشنبه این صحبتهای رابرتسون را احمقانه نامیده و بدون اشاره مستقیم به سن رابرتسون گفته است کار رابرتسون به مانند کار کردن طولانی یک ساعت است که با گذشت زمان , تنظیم آن به هم می خورد و دیگر نمی تواند خوب کار کند.
رابرتسون پیش از این نیز گفته بود آریل شارون به این دلیل سکته کرده و همچنان در حالت کما است که دچار جزای الهی شده چرا که او غزه را به فلسطینی ها بازگرداند.
به دستور شعبه نهم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب تهران دستور توقیف نشریه همت صادر شد.
به گزارش رجانیوز، اتهام افترا و نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی موضوع بند 8 و 11 از ماده 6 و بند دال از ماده 7 قانون مطبوعات از دلایل توقیف نشریه مذکور می باشد.
این گزارش حاکیست ، در پی بررسی تخلفات مذکور بازپرس شعبه نهم بر اساس تبصره 2 ماده 5 قانون مطبوعات دستور توقیف نشریه همت را صادر و مراتب را جهت اجرا به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ابلاغ کرد.
این هم از آزادی بیان کی میگه آزادی هست شما بگو ؟؟؟
پس از بیانیه موسوی که محل مناقشه جریان سبز شد به طوریکه بسیاری از آنها به قانونی شناختن دولت از سوی موسوی دراین بیانیه معترض بودند این بار مناظره کواکبیان و شریعتمداری موضوع دیگری بود که به ادامه این اختلافات منجر شد.
به گزارش ایرنا برنامه روبه فردا میزگردی سیاسی است که اخیرا اقدام به برگزاری مناظره میان چهره های دو جناح کشور یعنی اصولگرا و اصلاح طلب می کند و درآن بحث های سیاسی روز و انتخابات بی پرده مطرح می شود رویکردی که تنها در ایام انتخابات و آن هم برای کاندیداهای دیاست جمهوری مورد توجه قرار گرفت که به نظر می رسد دامنه این رویکرد به چهره های شاخص سیاسی کشور گسترانده شده است.
استقبال مردم از پخش این برنامه بسیار خوب بوده است، به طوری که به اذعان سایت هایی که در خارج از کشور اداره می شوند، هنگام پخش این برنامه میزان مخاطبان صدای آمریکا و بی بی سی در ایران به شدت کاهش می یابد.
شب گذشته حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان و مصطفی کواکبیان نماینده مجلس شورای اسلامی از دو جناح اصولگرا و اصلاح طلب میهمان برنامه "روبه فردا"بودند که درمناظره ای جذاب پیرامون موضوعاتی مانند وابستگی سران فتنه به جریان استکبار، اشتباه موسوی خاتمی و کروبی در عدم مرزبندی با بیگانگان، حساسیت مردم نسبت به توهین به مقدسات، حماسه 9دی و پاسخ به اهانت ها، انحرافی بودن شعارهای جریان معترض پس از انتخابات، جدابودن مردم معترض از اغتشاشگران، دنبال کردن فرمول مدیریت فتنه توسط عناصر داخلی، ملاقات خاتمی با جورج سوروس، تاکیدبرقانونی بودن دولت، فصل الخطاب بودن بیانات رهبر انقلاب، تشکیل لویی جرگه ایرانی و عمل به مرّ قانون سخن گفتند.
بازتاب های این مناظره از دقایقی پس از پایان آن، در وبلاگ ها و برخی سایت های خبری آغاز شد، اما با مراجعه به سایت های حامی جریان فتنه به نکات جالبی در ستون نظرات کاربران آنها برمی خوریم.
تعداد کمی ازاین کاربران درحمایت از کواکبیان نظراتی مانند "دم کواکبیان گرم،چه عجب حرف خوب هم زد"، "خوب البته حرفای قشنگ هم زد مطمئن باشبید صحبت های کواکبیان تاثیرات خودشو گذاشته" و "درود بر کواکبیان" درج کردند. اما تعداد زیادی، با درج نظراتی مانند "بابا اصلاح طلب ها کواکبیان رو آدم حساب نمیکنن"، "جالبه هر وقت میخوان به اصطلاح ادعا کنن که به اصلاح طلبا هم تو صدا سیما فرصت میدن این ...، ... کواکبیان رو میارن"، "اگه ایشون واقعا جز اصلاح طلبا بود الان باید تو زندان باشن نه مجلس"، "واقعا بهتر از کواکبیان رو نمی تونستند دعوت کنند. طرف حرف زدن خوب بلد نیست"، "متاسفانه کواکبیان زیادی ذوب در ولایته به همین خاطر هم دعوت شده و هدف از دعوتش هم ایجاد تفرقه در جنبش بوده"، "همه چیز رو مردک قبول کرد.1- دولت قانونی است، 2- اغتشاشات به وسیله آمریکا هدایت می شده"، "کواکبیان دفاع بد صد بار بدتر ازحمله حریف و کاری تر از آن است"، "کواکبیان از طرف جنبش سبز صحبت نمی کرد و خودش هم گفت من نماینده کسی نیستم پس هر نظری داشت به سبزها ارتباطی نداشت، ببین حال و روز ما کجا رسیده که کواکبیان بیاد از ما دفاع کنه"، "بابا من این کواکبیان رو تو مجلس از نزدیک دیدمش. یک آدم تعطیلیه که نگوووووووو اینقدر بی ادبه. حزب باااااااااااااددددددد. خیلی هم خودش رو می گیره کواکبیان آدم بی اراده ایه"،."کلا کواکبیان چیزی در مایه های اصغرزاده حزب همبستگی هست که بیشترین ضربه ها را به اصلاحات زد و الان پیداش نیست"، "کواکبیان فقط به دروازه اصلاح طلبان گل زد! دولت رو قانونی انتخابات رو سالم .اغتشاشات رو کار آمریکا و..."، "دوستان کواکبیان را جدی نگیرید. خود کواکبیان هم خودش را جدی نمی گیرد. اصلاح طلب هم نیست. نقشش لوث کردن اصلاح طلبی است" باردیگرثابت کردند کواکبیان رو هم قبول ندارند،به نظر می آید خواسته های فردی از جناح خودشان مانند کواکبیان هم اونها را راضی نمی کنه.
درادامه یکی ازاین کابران پیشنهاد داد کواکبیان برای این مناظره مناسب نبود و باید صادق زیباکلام را می آوردند که بار دیگر این بحث هم محل مناقشه شد، به طوری که نظراتی مانند "صادق زیبا کلام رو می شناسی؟ ،صادق زیبا کلام هم تفاوتی با کواکبیان نداره اون هم ماله کشی می کنه" و "میشه یکی از ماله هاش رو بگی.واقعا جای تاسف داره افرادی مثل شما توی این جنبش هستند "مشاهده شد.
دراین لحظه اختلافات آن قدر بالا می گیرد که برخی کاربران به هم معترض می شوند، به طوری که یکی از کاربران نظری می گذارد مبنی براینکه "به جای اینکه بیایم افراد بیشتری رو به دور پرچم سبز خودمون جمع کنیم فقط به همه فحش میدیم".
اما در نهایت یکی از کاربران حرف دل بقیه را رو می کند و می نویسد "دوستان از کواکبیان به عنوان نماینده مجلس و عضو کمیسیون امنیت ملی نمی توان توقع داشت بیاد تو صدا و سیما مثل نوری زاده تو صدای آمریکا حرف بزنه".
یعنی در نهایت این جریان باردیگر اعتراف می کند که حرف آنها را افرادی خارج نشین مانند کدیور، بازرگان، گنجی، سروش، مهاجرانی و یا افرادی مانند نوری زاده که جاسوسی آنها برای اسراییل مسلم است، می زنند.
به نظرمی آید پروژه عبور از موسوی واقعیتی است انکارناپذیر به دلیل اینکه اخیرا مخالفت جریان فتنه با چهره های اصلاح طلب معتدل روبه فزونی گرفته که مخالفت آنها با مناظره کواکبیان با دیگر این موضوع را تایید می کند.
مصطفی کواکبیان سهشنبه شب در برنامه "رو به فردا" مواردی را بیان یا تکذیب کرد که بررسی اسناد موجود نشان از خلاف واقع بودن ادعاهای وی دارد.
به گزارش رجانیوز، حسین شریعتمداری در بخشی از این برنامه هنگامی که کوکابیان به او گفت شما همه را عامل امریکا و استکبار میکنید و حتی درباره محسن رضایی که خودش میگوید سرباز ولایت است، نوشتهاید میخواهد جام زهر به رهبری بنوشاند، گفت: یادداشت من موجود است، کجا چنین چیزی نوشته شده است، اصلاً کسی در این اندازهها نیست که بخواهد چنین کاری بکند.
با این حال، مراجعه به "یادداشت روز" یکشنبه 13/10/88 روزنامه کیهان با عنوان "از شما بعید بود...!" به قلم حسین شریعتمداری نشان میدهد مدیر مسئول کیهان در هیچ کجای این نوشته، اشارهای به نوشاندن جام زهر به رهبری نکرده است.
http://www.kayhannews.ir/881013/2.HTM#other200
شریعتمداری در ادامه مناظره سهشنبه شب به برخی دیگر از گفته های کواکبیان درباره رئیس جمهور اشاره کرد و گفت: قرار بود آقای احمدی نژاد در یک زمانی در تلویزیون سخنرانی کند اما آن برنامه لغو شد ولی روزنامه شما در حالی که هیچ سخنرانی انجام نشده بود، از قول ایشان نوشتید چنین و چنان گفت و جوابش را هم نوشتید.
کواکبیان مدیرمسئول روزنامه مردم سالاری در پاسخ گفت اینها دروغ است، سند بیاورید که شریعتمداری هم در پاسخ گفت ما سندش را داریم و همه به یاد دارند.
http://www.mardomsalari.com/Template1/News.aspx?NID=24088
اما مراجعه به آرشیو روزنامه مردمسالاری در تاریخ 26/01/87 نشان میدهد که ادعای شریعتمداری صحت دارد. این روزنامه در بخشی از گزارش خبری که با عنوان "مشکل گرانی با سخنرانی حل نمی شود" در صفحه سیاست این روزنامه درج کرده، مینویسد: «دولتمردان در نیمه دوم سال 86 بالا خره وجود گرانی و تورم را پذیرفتند؛ اگر چه باز هم تقصیرات را به گردن دیگران انداختند. محمود احمدی نژاد- همچون شب گذشته- چند بار درباره گرانی توضیحات مبسوطی داد و مردم را به آینده ای روشن امید داد؛ آینده ای که نه تنها با گذشت سه سال از عمر دولت نهم هنوز نرسیده، بلکه نشانه ای از آن هم به چشم نمی خورد.»
گروهک موسوم به انجمن پادشاهی ایران ترور مسعود علیمحمدی استاد فیزیک دانشگاه تهران را بر عهده گرفت.
به گزارش خبرگزاری فارس، اعضای انجمن پادشاهی ایران در جریان فتنههای پس از انتخابات 22 خرداد نیز با ورود به کشور در تخریب اموال عمومی و اغتشاش نقش داشتند.
اعضای این انجمن ضمن حضور در اغتشاشات، وظیفه آموزش شیوه ساخت کوکتل مولوتف و آتش زدن اماکن عمومی را به اغتشاشگران بر عهده داشتند که در جریان دادگاه افشا شد.
انجمن پادشاهی ایران طی اطلاعیهای با تأکید بر اینکه "ما با افتخار اعلام میکنیم که محاربیم، آری ما محاربیم" ترور مسعود علیمحمدی از اساتید دانشگاه تهران را به عهده گرفت.
در اطلاعیه این گروهک آمده است که محمدی در حوادث اخیر به عنوان لباس شخصی نقش مؤثر و فعال داشته است.